Dok mu stranka danas proslavlja krsnu slavu Sveta tri Jerarha, Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke provodi se na Jahorini.

U društvu di džeja iz rijaliti šoua “Zadruga” Đorđa Bošnjaka, koji je i objavio fotografiju na svom Instagram profilu, na kojoj se još nalazi i predsjednik GO DNS-a Bijeljina Miloš Stanišić, Draško Stanivuković je izgleda zaboravio i na krsnu slavi stranke, ali i na mnogobrojne obaveze koje ima kao gradonačelnik najvećeg grada u Republici Srpskoj.

 

 

Izgleda da Stanivukovića ne zanima ni zdravlje građana u vrijeme pandemije virusa korona, pa je tako Nacrtom budžeta za ovu godinu Domu zdravlja Banjaluka namijenio nešto više od 300 hiljada maraka.

Prošle godine je Domu zdravlja, po osnovu grantova iz budžeta dodjeljeno 1,03 miliona KM, a zbog svih problema sa kojima se suočavaju zbog pandemije, Domu zdravlja Banjaluka će ove godine biti potrebno oko tri miliona KM za tekuće troškove.

Izgleda da sve to puno nezabrinjava gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, koji je odlučio da jedno vrijem pobjegne od svih obaveza i da se malo zabavi na planini.

Izvor: ATV