Komšije Stefana Đurića Raste koji je nedavno izašao iz zatvora otkrivaju da ga rijetko viđaju u kraju, ali kad god da ga ugledaju, uvijek ima pratnju.

Kako pojedine njegovo. prisustvo plaši, drugi pak tvrde da stanarima u zgradi nikada nije smetao niti ih bilo kako ugrožavao

Reper Stefan Đurić Rasta stanuje u prestižnom dijelu Beograda, a kako piše Blic, posjeduje penthaus.

Da bi otkrili kakav je kao komšija, Blic je posjetio  njegov kraj, a komšije su ispričali da ga rijetko viđaju, ali kada je tu, nikada nije sam.

– Uvijek je u društvu nekih muškaraca koji izgledaju baš tako kao on. Iskreno, plaše me kad ih vidim da tim bijesnim autima ulaze u garažu, poslije dole nešto pričaju. Nije mi baš prijatno, djeluje kao da su to neki mutni tipovi. Imam djecu i šta znam šta može da se desi, normalno je da brinem. U ovom kraju sam godinama, svačega sam se nagledala. Znam da je Rasta bio u zatvoru, pratila sam sve to što su mediji pisali. Stan je bio prazan dok je bio iza rešetaka, sada kad je tu, djeluje mi da nikada nije sam – otkrila nam je jedna gospođa koju smo zatekli na ulici, pa dodala da reperovu bivšu suprugu nije vidjela u kraju:

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

– Anu Nikolić nisam vidjela ovdje da je dolazila, jedino ako je i ona kroz garažu ulazila, pa da se ne zna. Jedan dan sam vidjela stariju ženu kako šeta Rastinu kćerku Taru. Dete je mnogo fino, ta gospođa ga je ubrzo uvela u zgradu. Možda je to bila njegova majka, nisam sigurna. Pričaju svi da su mu roditelji jako fini i kulurni… Eto, on je zastranio, ali ko zna, možda se vrati na pravi put.

S druge strane, stariji čovjek je ispričao kako Rasta nikada nije pravio probleme komšijama, te da ga reper ne ugrožava:

– Svašta se piše o njemu, ali da to ne čitam, nikada ne bih pomislio. Ovde nikada nije pravio haos, a sad, šta radi i s kim iza njegova četiri zida, ne znam. Ove sve zgrade imaju svoje garaže, on uglavnom u garažu ulazi kolima tako da ga puno i ne viđam da ulicom prolazi. Nema buke ni nekih okršaja, nikakav skandal nije napravio. Nisam ni znao da je tu dok mi komšije nisu rekle. Sve dok mene i moju porodicu ne ugrožava, ja nemam ništa protiv njega. On mi je komšija kao i svako drugi.

U neposrednoj blizini Rastine zgrade nalazi se kafić. Konobari kažu da ne svraća, a jedan gostiju ističe da ne bi ni voleo:

– Vidite da kažu da ga čuvaju ovi od Velje Nevolje, samo nek su dalje oda nas. Šta treba ovde neko zbog njih da nastrada?

Izvor: Srpskainfo