Kakav dan je pred vama? Šta su vam “skockale” zvezde za ovaj petak?

OVAN

Izuzetno raspoloženje učiniće da se aktivirate i angažujete po svim pitanjima koja su vam bitna. Osvajački mentalitet je danas prisutan i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. „Prionućete“ na posao da šarmirate i zavedete osobu koja vam se dopada.

BIK

Ako vam se čini da danas neko nije na vašoj strani, pa čak možda i da vas ogovara – verovatno ste apsolutno u pravu. Ne delite lične planove sa ljudima koji su oko vas. Moguće je da nećete imati dovoljno vremena da posvetite voljenoj osobi onu pažnju koju zaslužuje.

BLIZANCI

Vrlo dobro znate kakvi bi vaši postupci trebalo da budu na dalje po bitnom poslovnom pitanju, samo je potrebno da pronađete pravi momenat da biste se pokrenuli. Komunikacija sa voljenom osobom vas opušta i čini da se osećate rasterećenije. Nekima mogući flertovi preko posla.

RAK

Danas se teže snalazite u poslovnom segmentu. Imate osećaj da su vam neke situacije nametnute i ne možete da se prilagodite novom načinu rada. Povučeni ste u sebe, što će voljena osoba i primetiti. Potrudite se da joj objasnite situaciju, da vas ne bi opterećivala brižnošću.

LAV

Konačno možete da odahnete jer ste priveli kraju nešto što vas je duže vreme opterećivalo. Dan je u svakom smislu odličan po vas i nemojte nikako sedete skrštenih ruku. Otvorenost za nova poznanstva i velika šansa da u večernjim satima upoznate osobu koja će vas oduševiti.

DEVICA

Ostavili ste jako pozitivan utisak na jednu osobu i nadate se da će vas imati u vidu kada to bude bilo potrebno. Drago vam je što vaš rad ostavlja trag i što drugi smatraju da je vredno podržati vas. Budite iskreni prema osobi koju volite, neke stvari krijete od nje i ona to oseća.

VAGA

Potrebna vam je podrška od strane drugih ljudi i možete je dobiti tokom dana. Ako ulazite u poslovni dogovor, imate velike šanse da pridobijete drugu stranu i okrenete situaciju u svoju korist. Susret sa voljenom osobom danas će biti prožet strašću i intenzitetom.

ŠKORPIJA

Prilično ćete biti u žurbi. Očekujete da ćete uspeti sve da završite na vreme, jer imate planove za vikend i ne želite da ostavljate bilo šta od obaveza „na pola“ gotovo. Ne brinite – sve uspevate da privedete kraju. Možete se opustiti u popodnevnim satima ili uveče.

STRELAC

Iako će jedan poslovni susret izgledati kao još jedno dosadno sastančenje, ispada da se iz ovoga može izroditi dobra poslovna ponuda. Neke šanse će vam se otvoriti i trebali bi da budete spremni i da ih iskoristite. Dobro raspoloženje lako prenosite u kontakt sa dragim ljudima.

JARAC

Fali vam da danas budete organizovaniji, a ni koncentracija vam baš nije na nekom nivou. Poslovni segment može trpeti, ako ne pokušate da se u većoj meri posvetite svojim obavezama. Dosta razmišljate o jednoj osobi, koja vas je nekako pokrenula iznutra.

VODOLIJA

Zaista ste imali dobre namere da budete fokusirani na obaveze i da sve završite na vreme. No, ispada da su ovi vaši planovi bili bez osnove, jer ćete veći deo dana provesti u nekom „praznom hodu“ i okrenutosti sebi i svojim razmišljanjima. Na kraju ćete trčati da biste sve završili….

RIBE

Neće vam biti pravo zbog kritike od strane nadređene osobe, jer smatrate da nije u pravu. Moguće je da dođe do kraće rasprave, ali izgleda mi da ćete uspeti da „isterate svoje“. U emotivnom segmentu vam sledi pad, jer je više nego izvesno da sa partnerom danas nema susreta…

Izvor: Prva.rs