U jezivoj tuči koja se prije dvije večeri dogodila u Novom Sadu brutalno su prebijena dvojica mladića, Š.N. (20) i D.M. (23), i oni su, sa teškim telešnim povredama smješteni u Klinički centar Vojvodine, saznaje Blic.

U Ugrentni centar Kliničkog centra Vojvodine, u toku večeri dana 20.02.2021. godine, primljena su dva pacijenta sa teškim telesnim povredama. Š.N. 2000. primljen je sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u grudni koš. Nakon blagovremene dijagnostike, inicijalnog pregleda i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se na lečenju u UC KCV – rekli su za Blic iz KC Vojvodine.

Drugi učesnik u tuči koji je teško povređen nalazi se na intenzivnom liječenju na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju KC Vojvodine.

UUgrentni centar Kliničkog centra Vojvodine, u toku večeri dana 20.02.2021. godine, primljena su dva pacijenta sa teškim telesnim povredama. Š.N. 2000. primljen je sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u grudni koš. Nakon blagovremene dijagnostike, inicijalnog pregleda i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se na lečenju u UC KCV – rekli su za Blic iz KC Vojvodine.

Drugi učesnik u tuči koji je teško povređen nalazi se na intenzivnom liječenju na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju KC Vojvodine.

– D.M. 1997. godište primljen je u UC KCV sa teškim tjelesnim povredama u vidu ubodnih rana u predjelu grudnog koša, ramena i povredama glave. Poslije blagovremene dijagnostike i ljekarske pomoći pacijent se nalazi na intenzivnom liječenju – kažu iz KC Vojvodine.

Izvor: Srpskainfo