ПРИЈЕДОР, 23. ФЕБРУАРА /СРНА/ - Руководство Полицијске управе /ПУ/ Приједор и Окружног јавног тужилаштва /ОЈТ/ Приједор на данашњем радном састанку дефинисали су заједничке мјере и активности за наредни период.

Rukovodstvo Policijske uprave /PU/ Prijedor i Okružnog javnog tužilaštva /OJT/ Prijedor na današnjem radnom sastanku definisali su zajedničke mjere i aktivnosti za naredni period, saopšteno je iz Policijske uprave.
Sastanak je održan u prostorijama PU Prijedor s ciljem unapređenja saradnje ovih institucija, a prisustvovali su načelnik PU Prijedor Sretoja Vujanović, načelnik sektora kriminialističke policije Radenko Bašić i glavni tužilac OJT Prijedor Mladen Mitrović.

“Razgovaralo se o intenziviranju rada u svim oblastima kriminaliteta i poboljšanju kapaciteta kada je u pitanju borba protiv određenih vrsta krivičnih djela”, navodi se u saopštenju.

Dosadašnji zajednički rad PU Prijedor i OJT Prijedor ocijenjen je kao uspješan, a usaglašen je stav o unapređenju i jačanju međusobne saradnje kroz realizaciju donesenih mjera.

Izvor: Agencije