Predsjednik Skupštine grada Prijedora Mirsad Duratović sazvao je nastavak sjednice lokalnog parlamenta za četvrtak, 4. mart.
Sjednica je počela juče ujutro, prekinuta je sinoć, a nastavak je bio zakazan za utorak, 2. mart, ali je danas iz skupštinske službe saopšteno da će to, ipak, biti dva dana kasnije.

U nastavku zasjedanja pred odbornicima će biti odluke o zakupu poljoprivrednog zemljišta, o programu mjera za sprečavanje i suzbijanje, eliminaciju i eradikaciju zaraznih bolesti, kao i programu i planu sistematske preventivne dezinsekcije i deratizacije.

Na dnevnom redu su i konkurs za izbor i imenovanje sekretara Skupštine grada, javni poziv za imenovanje dva člana školskih odbora, imenovanje komisije za mlade, popunjavanje odbora za žalbe, odgađanje izbora za članove savjeta mjesnih zajednica, visina i utrošak boravišne takse, te izvještaj o radu Fondacije za razvoj.

Skupština će biti upoznata i o informacijama o realizaciji budžetskih sredstava za poljoprivredu i preduzetništvo i o realizaciji subvencija za korisnike vodnih usluga.

Nastavak zasjedanja zakazan je za 10.00 časova.

Izvor: Agencije