Besanu noć u subotu na nedjelju imali su “rudari”, a među njima bio je i predsjednik Upravnog odbora Darko Milunović. Gledao je utakmicu i poraz na proljećnoj premijeri od Željezničar Sport team (1:2).

– Baš je bilo teško! Čudna utakmica, umjesto da prelomimo i odemo na 3:0, ili 4:0, mi dozvolimo da se rival vrati i na kraju su oni mogli trijumfovati 1:4. Kod 1:1 uvukla se nervoza među igrače, niko nije želio remi, a na kraju doživeli smo i poraz. Sami sebe smo doveli u nelagodnu situaciju, i ostali rezultati nam nisu išli na ruku, svi rivali su pobijedili i to na gostujućim terenima. Međutim, opet je sve u našim rukama, gostujemo u Foči, pa u derbiju Prvenstva čekamo Zvijezdu. Ako budemo uspješni, a vjerujem da će biti tako, opet smo na pravom, pobjedničkom kolosijeku. U suprotnom nismo na dobrom putu – naglasio je Milunović.
Po fudbalskim kuloarima kružile su priče da je duel u Prijedoru dogovoren, međutim zeleni teren je to sve demantovao.

– Ma dajte, pustite te priče zlonamjernika! Pa, šta ćemo u Premijer ligi, ako ćemo dogovarati utakmice, i to još domaće! Ne, budite uvjereni, da će samo zeleni teren sve odlučiti, a ja i dalje čvrsto vjerujem da smo na njemu najbolji. Bio sam najbolji učenik u osnovnoj školi, pa u srednjoj, potom najbolji student, jednostavno u životu nisam navikao da dobijem išta zaobilaznim putem. Sve to primjenjujem i na fudbal. Normalno da mi je krivo zbog poraza, jer smatram da imamo ubjedljivo najskuplju ekipu u Prvoj ligi Srpske, ali opet želim da vjerujem da je to bio samo trenutak slabosti, otrežnjenje u pravom momentu – dodao je Milunović.
O rivalu sa “Predgrađa” nije imao puno šta da komentariše.

Zna se da je to odličan tim, koji su Ćurguz i Popović doveli na fabričko podešavanje. Želim im samo da odigraju i u subotu tako, u derbiju sa Slobodom – zaključio je Milunović.

Izvor: Pravdabl