U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

OVAN

Dešavanja tokom današnjeg dana vam idu u prilog. Nagle promene i preokreti koji donose da se situacije koje su vam bitne ubrzaju. Moguće je i iznenadno poznanstvo koje će vam ulepšati dan. Pravo je vreme za susret sa voljenom osobom, ali i sa prijateljima.

BIK

Sa lakoćom ćete danas obaviti nezavršene obaveze, ali i rešiti nešto što je vama od ličnog prioriteta. Novite koje uvedete tokom današnjeg dana lako će doneti rezultate. U odnosu sa voljenom osobom stoji naglašeno razumevanje i sklad. Provedite divno popodne i veče.

BLIZANCI

Odličan dan je pred vama za šta god da vam je važno. U poslovnom segmentu ste „kao munja“ – sve stižete i ništa vam nije teško. Budite u pokretu, budite aktivni, dobre ideje i brza realizacija. Lako ćete osvojiti osobu koja vam je simpatična – dovoljno je samo da pokrenete priču.

RAK

Sa nestrpljenjem čekate informacije, dešavanja. Toliko ste napeti da prosto varnice vrcaju iz vas. Ono što vam je potrebno danas će se i realizovati, budite mirni. U emotivnom segmentu nedoumica – jedna osoba se pojavila i u potpunosti vam poremetila misli.

LAV

Danas vaše reakcije u poslovnom segmentu moraju biti proračunate. Istina je da će se prilike otvoriti pred vama, ali nemojte odmah trčati. Sačekajte pravi trenutak. Mogućnosti za avanturu i flertovanje. Interesantni kontakti preko društvenih mreža i prijatelja.

DEVICA

Jedna osoba sa kojom duže vreme sarađujete može vam danas pomoći da prevaziđete situaciju koja je po vas neugodna ili komplikovana. Vrlo ste aktivni oko nekog, pokušavate da ga šarmirate i osvojite, ali vaši pokušaji trenutno nailaze na zatvorena vrata.

VAGA

Osećate se dobro, puni ste energije i lako odrađujete sve ono što vam je obaveza. Nekih sitnijih problematičnih situacija na poslu će biti, ali to neće u većoj meri uticati na vaše raspoloženje. Odličan dan za komunikaciju sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Pažnja vam je danas rasuta i ne možete da se posvetite obavezama koje su vam važne. Neke situacije vam itekako odvlače pažnju. Moguće je da kolege ili saradnici non stop traže neke usluge od vas. Vrlo intenzivan, ali verovatno kratkotrajan susret sa voljenom osobom.

STRELAC

Imate odlične ideje, ali je pitanje da li trenutno možete naći podršku i za njihovu realizaciju. Pokušajte da razgovarate sa nadređenom osobom, ali pripremite se da će ovde biti prepreka. Pozitivna energija i raspoloženje u emotivnim odnosima. Posvećeni ste voljenoj osobi.

JARAC

Konačno dobijate potvrdu posla koju već neko vreme čekate. Osećate pozitivno raspoloženje, podsticaj, volja i spremnost na rad su naglašeni. Danas možete postići mnogo toga. Dobar je momenat i za novo poznanstvo, i to preko poslovnih okolnosti.

VODOLIJA

Sa tranzitnim Mesecom u vašem znaku, danas imate dovoljno i volje i energije da rešite bilo kakve problematične situacije u poslovnom segmentu. Doduše, malo ste hiroviti pa ćete povremeno nervirati kolege. Odličan je momenat da se aktivirate prema osobi koja vam je simpatična.

RIBE

Jasno vam je da ste pri kraju nekih poslovnih situacija koje su vam pravile probleme. Znam da ste umorni i iscrpljeni, ali izdržite još malo – rešenje je blizu. Jedna osoba dolazi u vašu blizinu i unosi vam pozitivan nemir. Mogući su kontakti i preko društvenih mreža, vrlo podsticajni i interesantni.

Izvor: Prva.rs