Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka Srđan Amidžić upozorio je da prijedlogom gradskog budžeta nisu predviđeni brojni značajni infrastrukturni projekti koji bi se trebali raditi u gradu na Vrbasu.

Amidžić je rekao ATV-u da se u tom dokumentu ne spominje nastavak izgradnje saobraćajnice u naselju Motike, ali ni u Priječanima, Šargovcu, Česmi…

“Nema ni početka izgradnje saobraćajnice u Debeljacima, a sve to je bila praksa prethodnih godina. Dakle, odbornici o tome neće raspravljati jer sve to nije ni predloženo, niti planirano da se radi”, rekao je Amidžić iznoseći zamjerke na gradski budžet, koji je predložio gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Amidžić je istakao i da je zaustavljena izgradnja mosta u naselju Dolac, te da nije predviđena ni izgradnja takvog objekta u Česmi.

“Nije predviđena ni izgradnja, niti sanacija mosta u Trapistima, kao ni pješačkog mosta u naselju Kaluđerica. Ne vidimo ni da postoje planovi gradnje dječijih igrališta i sanacije osnovnih i srednjih škola, kao što smo ranije radili sarađujući sa Vladom Republike Srpske”, kaže Amidžić.

Izvor: ATV