Dlakavi muškarci s velikim dlanovima navodno su obdarene zveri u krevetu! Predstavljamo vam četiri najsmešnija mita o seksu.

Mit br. 1: Ako muškarac može bez problema da prekrsti noge dok sjedi, sigurno ima mali penis

Verovali ili ne, neke žene smatraju da muškarci koji bez problema, u jednom potezu, mogu da prekrste noge dok sede, imaju problema s “dužinom dužine”… Da imaju veliki penis, sigurno bi im bilo teško da prekrste noge ili bi to nerado radili zbog neprijatnog osećaja. Samim tim, žene koje podupiru ovaj mit rezervišu svoje pravo na ovakav način sedenja, a ako vide potencijalnu metu kako sedi s prekrštenim nogama “na ženski način”, odmah je precrtaju. Ponekad se ne isplati izuzeti se iz lova odmah u startu, zar ne? Stoga, muškarci, sledeći put kada sedite u blizini novih dama pazite kako držite svoje noge…

Mit br. 2: Što više seksa upražnjavaju, to je ženama zadnjica veća

Ovaj presmešni mit krivi prekomerno uživanje u seksu za obdarenost guze žene. Prema ovoj hipotezi nimalo ne utiču genetika, količina i vrsta hrane ili grickalica koje žena jede ili pak nedostatak vežbanja. Njena zadnjica je velika zato što ona uživa u seksu i to veoma često!

Mit br. 3: Veći dlan – veći penis

Da li obraćate pažnju na veličinu dlana muškarca kad se rukujete s njim? Da li vam zatitra osmeh ako vidite da ima popriličnu “šapu” ili ako nosi cipele broj 45? Ovo je još jedan u nizu mitova o proporcionalnosti određenih delova tela koji nema nikakvo anatomsko uporište.

Mit br. 4: Dlakavi muškarci su prave zveri u krevetu

Količina dlaka koju muškarac nosi na grudima, leđima i rukama nema nikakve veze s njegovim ljubavničkim sposobnostima niti ga može karakterisati kao pravu zver u krevetu. Moguće je da muška dlakavost neke žene podseća na izvornu, iskonsku muškost i to daje veći značaj privlačnosti muškarcu, baš kao i činjenica da dlakavi muškarci imaju više hormona testosterona. Zahvaljujući njemu muškarac ima veći seksualni potencijal, u proseku je mišićaviji, bolje građen i u boljoj formi, piše Ordinacija.hr.