Bura oko Vanje Knežević (18), Banjalučanke koja je diskvalifikovana iz takmičenja “Zvezda Granda”, ne jenjava, pa se po pitanju objava na Instagramu javila i Jelena Karleuša.

I dok Banjalučanka Vanja tvrdi da se šire laži o njoj, te da je nepravedno diskvalifikovana, Karleuša ipak ima drugačiju priču.

Nakon što je Vanja na svom storiju objavila status posvećen Jeleni: “Ova žena je konstantnim pisanjem o meni, previše rekla o sebi”, pjevačica je “brže-bolje” na sve to i odgovorila.

FOTO: KARLEUSASTAR/ISNTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: KARLEUSASTAR/ISNTAGRAM/SCREENSHOT

– Da nisi psovala u emisiji, da nisi kačila storije u kojima se meni prijeti razbijanjem lica, da nisi davala intervjuje u kom si izjavljivala laži, ja bih se prva sažalila na tebe i vratila bih te u takmičenje. Od mene si uvijek imala glas i pohvalu. Ali nisi razmišljala. Zahvali mi se što si dobila 20 hiljada pratilaca, ali budi sigurna da će te koliko sutra zaboraviti i otpratiti. Neka tvoj autogol bude za nauk svakome ko dođe u takmičenje, kako ne smije da se ponaša. Želim ti svu sreću jer će ti svakako sa takvim ponašanjem trebati – napisala je Jelena Karleuša.

Izvor: Srpskainfo