A kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovaj petak?

OVAN

Potrebno je da danas budete taktičnij sa osobama sa kojima dolazite u kontakt. Vi lično ste u jednom promenljivom raspoloženju i lako ćete reagovati na provokacije, ali i na propuste saradnika. Emotivno stoji prilična napetost. Ne znate kako da se postavite prema partneru.

BIK

Iako ste vi spremni na svaku vrstu kompromisa i dogovora kada je posao u pitanju, ipak ćete teško izaći na kraj sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Moguće su dve ponude i biće teško odlučiti se kojoj da date prioritet. Nešto teže usklađivanje sa voljenom osobom.

BLIZANCI

U poslovnom segmentu će danas biti nekih napetih situacija, ali ćete se vi truditi da sačuvate svoj mir i da ne upadnete u nervozu i ishitrenost. Ipak, neke osobe su suviše nedokazane, čak i za vašu tolerantnost. U komunikaciji sa voljenom osobom danas može biti problema.

RAK

Moraćete da promenite planove i ono što ste zacrtali. Umešaće se ljudi ili situacije koje će vas skrenuti sa trase koju ste planirali. Napet odnos sa kolegama, ali i šefovima. U emotivnom delu partner će insistirati na raščišćavanju nekih njemu bitnih situacija.

LAV

Vrlo ste nervozni jer mnogo očekujete od sastanaka ili dogovora, a nikako da saznate kakva je konačna odluka druge strane. Za vas bi bilo odlično da odgovor stigne tokom današnjeg dana….U ljubavnim relacijama danas će samo strast funkcionisati….

DEVICA

Jedan deo problema uspevate da rešite brzo, ali nemojte da se opuštate. Slobodno računajte da ćete tokom celog radnog dana morati da budete u velikoj meri posvećeni poslovnom segmentu. Pokušavate da se prilagodite emotivnom partneru koji je nervozniji nego inače.

VAGA

Prijaju vam lepe reči i pozitivne reakcije od strane šefova ili saradnika sa kojima ste dugo u kontaktu. U odličnom ste raspoloženju, što će se preneti i na popodnevne sate i odnos sa voljenom osobom. Druga strana će jedva dočekati vašu inicijativu.

ŠKORPIJA

Uspevate da prikrijete i potisnete nervozu koja vas drma od samog dolaska na posao. Jako ste usmereni na jednu obavezu od čijeg završetka vam dosta toga zavisi. Opustite se malo, sve ćete završiti na vreme. Sa voljenom osobom morate biti taktičniji, nemojte je nervirati svojim izjavama.

STRELAC

Šta god da uradite i koliko god da se potrudite, nećete u potpunosti biti zadovoljni. Danas ste najveći kritičar sami sebi. U večernjim satima stoji fenomenalna ljubavna prilika ako ste sami. Obavezno pozovite nekoga ko vam je privlačan….

JARAC

Možda shvatate da nema potrebe za toliku nervozu prema ljudima sa kojima radite, ali jednostavno danas ne možete da se obuzdate. Više je nego verovatno da će sa kolegama doći do bezrazložnih tenzija. U kontaktu sa emotivnim partnerom pokažite nežnu stranu ličnosti…

VODOLIJA

Evidentno je da možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. No, takođe je primetno i da je prostor za greške i nesporazume otvoren, pa povedite računa. Svoju nervozu kontrolišite u odnosu sa onima koje volite. Emotivnom partneru se neće dopasti vaša promenljivost u raspoloženju.

RIBE

Još jedan dan kada vam je lako da pokleknete pod teretom poslovnih obaveza i uvučete se u jedno od svojih mračnih raspoloženja. Jedna osoba pokušava da vam se približi, ali vi kao da je ne primećujete. U suštini – suviše ste obuzeti sobom i svojim neraspoloženjem.

Izvor: Prva.rs