Ova subota biće predivan dan za većinu znakova. Mnoge očekuje flert, ali i strastveni odnosi. Da li se to odnosi i na vas, proverite.

OVAN

Uhvatila vas je nestrpljivost po nekim pitanjima i više nemate ni malo volje za čekanje. Danas se pred Ovnovima mogu neočekivano otvoriti nove šanse i bićete itekako spremni da ih prihvatite. Jak emotivni poticaj prema nekom koga od skora poznajete. U emotivnim vezama strast.

BIK

Dosta vam toga danas u poslovnom sektoru ide na ruku, pa ćete pred sobom imati plodonosan dan. Jedino što vas može onemogućiti jeste nestrpljenje, koje biste trebali da držite pod kontrolom. U emotivnom delu stoji velika potreba za bliskijim odnosom sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Suviše odugovlačite i saradnici oko vas mogu postati nestrpljivi. Danas vam se mogu otvoriti šanse preko nekog od bliskih kolega ili prijatelja. Trebalo bi razmisliti i o promenama u poslovnom sektoru, koje su sada lako moguće. Emotivno se osećate bolje nego prethodnih dana.

RAK

Imate inicijativu i nećete oklevati u nekim poslovnim situacijama. Jedino što bi bilo dobro jeste da razmislite da li možda u pojedinim zahtevima preterujete. Smanjite svoja očekivanja. Pravo je vreme da pokušate da izgladite odnos sa voljenom osobom.

LAV

Konačno ste uspeli da prevaziđete neke situacije u poslovnom segmentu. Nove prilike se otvaraju pred vama, ali ćete vi biti skloni da previše razmišljate i kalkulišete i možete ih i propustiti. U emotivnom segmentu stoji mogućnost jake avanture.

DEVICA

Nervirate se zbog svojih propusta, nervirate se zbog kolega i njihovog odnosa prema obavezama. Mogućnost neplaniranih troškova. I vi i voljena osoba se trudite da izgladite neke situacije, ali to ide dosta teško. Potrebno je vreme za sve.

VAGA

Budite otvoreni za nove predloge, ali i za komunikaciju sa novim osobama koje će se pojaviti u vašem poslovnom okruženju. Možete mnogo saznati i naučiti. Neko ima predlog za vas i trebalo bi da ga saslušate. Privlačite zanimljive ljude sa kojima lako ostvarujete komunikaciju.

ŠKORPIJA

Vrlo ste pozitivno uzbuđeni jer shvatate da vam je neko poslovno ispunjenje na dohvat ruke. Jedna osoba pokušava da vam se približi i pokazuje veliko interesovanje za vas. Posle dužeg vremena ste skloni da nekome date šansu. Bićete odlično raspoloženi, spremni za akciju, flert.

STRELAC

Dobro bi bilo da sve poslovne obaveze završite u prepodnevnim satima i da ostatak dana uzmete samo za sebe. Imate pred sobom mogućnosti za odlične trenutke sa prijateljima i sa voljenom osobom. Generalno – odličan dan za realizaciju svih planova, budite aktivni.

JARAC

Ono što vas lično interesuje i od čega imate najviše koristi stavićete na prvo mesto. Dobri su momenti i da ugovorite neko dodatno poslovno angažovanje. Mogućnost za novčane prilive. Sa nekim ko vam je jako privlačan možete ugovoriti susret ili makar pojačati komunikaciju.

VODOLIJA

Neke su promene počele da se dešavaju u poslovnom segmentu i vi lično ste vrlo zadovoljni odvijanjem svih situacija. Vodolijama danas stoje mogućnosti i za neočekivane novčane dobitke. Sa voljenom osobom ćete se nešto teže uklopiti, najviše zbog obostranih obaveza.

RIBE

U poslovnom segmentu ovo može biti odličan dan i ne biste trebali da dozvolite da vam se neke prilike izmaknu iz ruku. U boljem ste raspoloženju nego inače, budite aktivni. Otvara vam se šansa za jednu avanturu ili neobavezno flertovanje. Ovo će vas svakako „podići“.

Izvor: Prva.rs