Vanja Knežević diskvalifikovana je iz takmičenja “Zvezde Granda” zbog sukoba sa žirijem, a zbog toga je njena popularnost naglo skočila.

Na zvaničnom Jutjub kanalu ovog muzičkog takmičenja osvanuo je video klip “Vanja Knežević i Milan Stojčinović splet pesama”, koji je za prvih pet dana pregledan preko 120 hiljada puta.

Kako prenosi Kurir, “Grand produkcija” je od ovog klipa prihodovala značajnu svotu novca. U obzir se uzima trajanje videa, koji ima 26 i po minuta, kao i to da pregledi stižu sa svih strana svijeta. Ovo su primijetili i neki korisnici društvenih mreža, pa se o tome polemiše.

Ali, to nije sve. Zanimljiva je i činjenica da su emisije takmičenja “Zvezde Granda” prosječno imale po milion pregleda na Jutjubu prije skandala zbog kojeg je Vanja Knežević izbačena iz šou.

Nakon toga, sporna emisije u kojoj se desio njen sukob sa članicom žirija imala je oko dva miliona pregleda, što znači da je Grandova zarada od toga duplirana, piše pomenut medij.

Od skandala korist ima i Kneževićeva. Za nedjelju dana na Instagramu je dobila preko 50 hiljada pratilaca, a broj podrške ljudi iz cijelog regiona raste iz dana u dan. Ukoliko u bližoj budućnosti odluči da počne samostalnu pjevačku karijeru, to će joj sigurno značiti jer je pridobila simpatije publike, a već je dokazala da ima talenat za taj posao.

Izvor: Srpskainfo