Rakovima smetaju pojedine stvari na poslu i neće moći to da prećute, Device pokušavaju da ostavite dobar utisak na nekoga koga su skoro upoznale, Jarčevi tvrdoglavo brane svoje stavove… Kakav dan je pred vama?

OVAN

Treba se danas uskladiti sa ljudima sa kojima radite, što će povremeno biti dosta zahtevan zadatak za vas. Smetaće vam tuđe greške i propusti i nećete moći da obuzdate svoju kritičnost. Velika potreba za voljenom osobom, ali premalo vremena da biste mogli da se vidite na duže.

BIK

Imate uticaj na ljude u svom okruženju i možete kroz kontakte sa drugima, preokrenuti neke situacije u svoju korist. Možda za neke osobe trenutno nemate razumevanja, ali oni su sami krivi za to – u ovu kategoriju danas „upada“ i emotivni partner, sa kim imate lošu komunikaciju.

BLIZANCI

Iako ćete se truditi da odgovorno obavljate sve ono što vam je obaveza, i te kako su moguće greške. Istina je da vam drugi neće zameriti zbog toga, ali ćete vi lično biti nezadovoljni. Obratite pažnju na voljenu osobu – danas se baš trudi oko vas i želi da vas oraspoloži.

RAK

Neke situacije na poslu vam smetaju i teško je da ćete moći da ćutite. Ne možete da sakrijete nezadovoljstvo postupcima nekih osoba. U kontaktu sa voljenom osobom izbegnite priču o teškim temama. Potrebno vam je da budete u skladu jedno sa drugim.

LAV

Možda ne možete da se prilagodite baš svima, ali ćete svakako maksimalno pokušavati. Jedan poslovni sastanak vam znači mnogo i trudićete se da date najbolje od sebe. Sa emotivnim partnerom ste danas u potpunosti usklađeni – odličan dan je pred vama.

DEVICA

U poslednjem trenutku ćete se setiti obaveze ili obećanja koje ste dali. Velika žurba da završite ono što ste smetnuli sa uma. Pokušavate da ostavite dobar utisak na nekoga koga ste skoro upoznali. Čini vam se da druga strana vrlo „mlako“ odgovara na vaše pokušaje…

VAGA

Niste sigurni kako će se na dalje odvijati neke situacije, a mora se priznati da ste malo zabrinuti oko svega. Ne budite napeti – i te kako danas stoji mogućnost pozitivnih informacija. Očekujete od emotivnog partnera da vam „čita misli“. Recite otvoreno šta vam smeta….

ŠKORPIJA

Neki vaši planovi danas će biti podložni promenama, ali dobro je što ste vi fleksibilni i spremni na prilagođavanja. Ipak, trudićete se da, ako je to ikako moguće stvari pogurate u pravcu koji vama odgovara. Možete popraviti odnos sa nekim ko vam je emotivno važan.

STRELAC

Izuzetno vam smeta što vam neke osobe pridikuju i najviše će vam danas odgovarati da se distancirate, povučete i svoje obaveze obavljate u tišini i miru. Ne možete trenutno da definišete šta osećate prema jednoj osobi.

JARAC

Drugi vam mogu prebacivati da ste tvrdoglavi, ali vi smatrate da su vaši zahtevi korektni i ispravni. Posvetite više vremena sitnijim obavezama, postoji tendencija da se nagomilaju. Emotivni partner se danas trudi da vam posveti svoju punu pažnju.

VODOLIJA

Vi lično niste zadovoljni rezultatima, a smeta vam i što vam nadređeni prebacuje za neke vaše propuste. Nemojte ovo shvatiti kao kritiku, već pre kao uputstvo kako da funkcionišete ubuduće. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, jer vam popravlja raspoloženje i donosi osmeh.

RIBE

Iako ste prilično dobro raspoloženi, nekako niste u fazonu za teže obaveze. Pre ćete se usredsrediti na one redovne, rutinske, a sve oko čega vam je potrebna jača koncentracija, ostavićete za sutra. Intenzivni, divni ljubavni momenti u kontaktu sa voljenom osobom.

Izvor: Prva.rs