Uz dan prenatrpan obavezama, zadacima i poslovima između kojih ste rastrzani, teško je pronaći snage i vremena za sebe i partnera. Suočeni s hektičnim rasporedom, često biramo sve ostalo, a ne ono što nam je nekada bilo najbitnije: ljubavnu sreću.

Probajte da se trgnete, da kažete NE umoru, oslabljenom libidu i stresu. Da li se sećate da stručnjaci tvrde da je orgazam najbolji lek za sve probleme? Ne verujte im na reč – isprobajte!

Izvedite striptiz
Pritom, ne mislimo na pravi ples oko šipke i skidanje uz senzualnu muziku (iako i to može da upali – uzbudite svog muškarca striptizom), nego na malo drugačije skidanje od onog umornog, pospanog, nimalo privlačnog u kasne noćne sate dok se spotičete o nemarno ostavljene papuče na podu.

Šanse su da ste se nekad davno senzualno skidali pred partnerom kako biste ga zaveli. Zašto se ne biste prisetili tih trenutaka? Nezavisno od toga da li nosite staru majicu “za po kući” ili nešto erotičnije, skidajte komad po komad odeće sa sebe, izvijajte se, zavodljivo povlačite noge po krevetu i gledajte ga u oči. Sigurno će upaliti!

Seks u krevetu je dosadan…
Ako vam je krevet postao jedini rekvizit za spavanje, onda je možda vreme da pronađete novi izvor strasti. Zašto se ne biste zajedno istuširali i dobro zabavili?

Dodirujući se, vrlo brzo ćete ostvariti intimniji odnos s partnerom, a nervi će učiniti svoj deo posla. Pozovite dragog da vam se pridruži ispod tuša i pomogne vam da nasapunate leđa, zadnjicu, noge… Zatim sve mora da ispere. Iskoristite tuširanje kao seksi predigru i priuštite sebi seks u vrelom kupatilu.

Vi imate kontrolu
Jedna od češćih muških maštarija je dominantna žena koja zna šta želi i ne boji se da to zatraži. Tačnije, da naredi! Recite mu šta želite čvrstim glasom, a efekat će biti bolji i jači ako to uradite u neko neočekivano vreme i na neprikladnom mestu, recimo u restoranu ili u redu dok plaćate račune.

Masažom do užitka
Ne samo da masažom okrećete leđa bolovima i napetosti nego ona može da bude i uzbuđujuća predigra. Odaberite ulje koje miriše revitalizirajuće i osvežavajuće kako biste probudili uspavani libido, uklonite sve distrakcije (televizor, mobilni telefon, deca) i upalite nekoliko romantičnih svećica…

Neka od najrasprostranjenijih ulja za masažu su jojobino, bademovo, ulje semenki grožđa, avokadovo, ulje semenki divlje ruže ili pupoljkino. Svako ima različite dobrobiti, a ako se osećate dovoljno nestašno, ulje probajte za masažu “neklasičnih” delova tela, piše Ordinacija.