Strelčevima će subota biti prilično buran dan. Da li će kod vas danas biti mirno more, ili ćete I vi morati da obuzdavate bure, saznajte!

OVAN

Ne samo da danas imate mogućnosti da lako završite i sa redovnim, i sa zaostalim obavezama, već vam je i raspoloženje odlično i širite pozitivnu atmosferu. Ako nemate poslovnih aktivnosti, sve ovo ćete prebaciti na svoje prijatelje i emotivnog partnera.

BIK

Energija današnjeg dana vam odgovara, jer vas pokreće, čini vas posvećenim. Bićete hladne glave u svim situacijama i lako ćete pronaći rešenje. Veliki emotivni podsticaj i potpuna usklađenost sa voljenom osobom. Provešćete neke mirne, ispunjene trenutke zajedno.

BLIZANCI

Moguće je da će se vaši planovi u poslednjem trenutku promeniti. Varnice u kolegijalnom okruženju. Moguća i zabrinutost zbog kašnjenja nekih priliva. Ostatak dana obavezno iskoristite za druženje sa prijateljima, stoje mogućnosti interesantnih novih poznanstava.

RAK

Umećete na pravi način da pristupite zahtevnim saradnicima, jer ste strpljivi i spremni na prilagođavanje. Razgovor sa nadređenim može biti vrlo inspirativan. Osećate veliku privlačnost prema osobi sa kojom poslovno sarađujete. Jači kontakt i zanimljiva komunikacija.

LAV

Energija ovog dana vam ne odgovara, jer vas čini teškima i nespremnima za dogovor, pa će iz tog razloga u kolegijalnom okruženju biti napetijih momenata. U odnosu sa voljenom osobom nemojte se kruto držati svojih stavova. Razmislite da li je druga strana možda ipak u pravu.

DEVICA

Praktični ste, racionalni – lako postižete dogovor i kompromis sa drugima. Mogućnost priliva novca, ali pre kroz dodatne nego redovne poslove. Mogućnost otpočinjanja izuzetno strasnog kontakta sa osobom koja vas neodoljivo privlači.

VAGA

Danas će vam biti teže nego inače da funkcionišete. Par iscrpljujućih dana je ostavilo traga na vama, i sada bi vam najviše odgovaralo da se povučete i odmorite. Ako možete – uzmite slobodan dan. Prija vam porodična, kućna atmosfera i da budete okruženi dragim osobama.

ŠKORPIJA

Stoji da ste očekivali da se neke stvari u poslovnom segmentu pokrenu i promene, ali dešavanja danas vas mogu iznenaditi brzinom i intenzitetom. Kontakt sa osobom koja vam se dopada postaje sve intenzivniji. Oboje teško prikrivate strasti i privlačnost.

STRELAC

Imate dovoljno podsticaja da se posvetite i nekim zahtevnijim obavezama, koje ste do sada odlagali. Ono što vam se takođe smeši danas jeste vezano za svaku vrstu provoda, uživanja. Stoje mogućnosti i za nova poznanstva. Buran, ali zanimljiv i dobar dan.

JARAC

Vi ćete danas napraviti organizaciju posla kakva vama odgovara. Trudićete se da što brže završite sa obavezama, pa da se pokupite i „zbrišete“ kući. Ostatak dana vam donosi vezanost za porodicu i dom i ljude sa kojima ste najbliskiji. Večernji sati mogu doneti uživanje.

VODOLIJA

Iako okolnosti nisu na vašoj strani, spremni ste da pokušate da napravite promenu u poslovnom okruženju. Osećaj ispunjenosti u odnosu sa voljenom osobom može na kratko biti pokvaren vašim sumnjama i ljubomorom.

RIBE

Ribe će najbolje iskoristiti ovaj dan ako negde otputuju – bilo poslovno, bilo u privatnoj režiji. Ako ništa drugo – dan iskoristite za šetnju sa prijateljima. Samo da ste u pokretu. Možete danas srediti i odnos sa voljenom osobom. Razgovarajte – to je ključ za mir sa partnerom.

Izvor: Prva.rs