Većini znakova danas nije najbolji dan. Da li ste možda vi na onoj drugoj, pozitivnijoj, srećnijoj strani, proverite!

OVAN

Danas ste nervozni. Moguće je da ćete se teško uzdržavati, pa vodite računa o tome da ne povredite osobe koje volite svojim rečima ili postupcima. Ne kvarite harmoniju koja trenutno vlada sa voljenim bićem, jer ćete se kasnije kajati zbog svoje impulsivnosti.

BIK

Razmišljate da li je pravi momenat da obavite razgovore koji su vama neprijatni. Ili su ljudi sa kojima morate da razgovarate teški. Generalno, bilo bi dobro da sve bitnije priče ipak odložite, jer trenutno ni vi ni oni sa kojima dolazite u kontakt niste spremni za kompromis.

BLIZANCI

Danas jednostavno ne možete da držite jezik za zubima, iako ćete vrlo brzo shvatiti da je očigledno sve što kažete – pogrešno. Potrudite se da svojim rečima ne pokrenete besmislene rasprave i prepucavanja. Bolje je da dan provedete u pokretu, pa izađite u neku šetnju….

RAK

Ako ste očekivali miran i spokojan dan sa voljenom osobom – verovatno ništa neće ići po vašim zamislima. Više je nego verovatno da će vrlo brzo krenuti „varnice“ i sitna peckanja između vas dvoje. Oboje ćete se samo iznervirati.

LAV

Nikako ne uspevate da se uskladite sa najbližima. Ako je i bilo nekih zajedničkih planova, oni se menjaju, a oboje se nervirate oko toga. Možda ćete do smirenja i prave komunikacije doći tek u večernjim satima. Potrudite se da ne intenzivirate, već smanjujete rasprave.

DEVICA

Neko danas iz prijateljskog kruga može zatražiti pomoć, savet, podršku. Ovo je sve u redu, ali potrudite se da se ne mešate previše, kao i da ne namećete svoje mišljenje. Vama lično je ovo odličan dan za sve emotivne kontakte. Mirni trenuci sa voljenom osobom.

VAGA

Za vaše porodično, familijarno okruženje danas će vam trebati čelični živci. Ništa sa najbližima neće funkcionisati onako kako vi priželjkujete, i umesto da provedete jedan opušten dan, tenzija će stalno postojati. Niko tu nije zaista kriv – samo se trenutno ne razumete.

ŠKORPIJA

U prvoj polovini dana će izgledati kao da se sve odvija baš po vašim zamislima. Kontakt sa voljenom osobom ili prijateljima funkcioniše savršeno. Međutim, drugi deo dana vam ipak donosi tenziju i nervozu, a rekla bih da će vas iznervirati baš oni koje najviše volite.

STRELAC

Danas nema razumevanja sa partnerom. Vaše namere jesu bile najbolje, ali druga strana ih je pogrešno shvatila i protumačila, i više je nego verovatno da će dolaziti do durenja ili čak rasprave. Ako je to ikako u vašoj moći– pokušajte da objasnite situaciju.

JARAC

Osećate veliki priliv energije, i umesto da ovaj dan iskoristite za odmor i opuštanje, vi ćete se baciti u akciju. Pošto vaši ukućani ipak očekuju da jedan deo svog vremena posvetite i njima, moguće je da će povremeno postojati i kratkotrajna tenzija.

VODOLIJA

Danas biste ujedali koliko ste nervozni. A da vas neko pita – zbog čega? – ni vi sami ne biste umeli da mu odgovorite. Možda vas je stigao premor i tenzija, pa sada samo čekate da vam neko nešto kaže, da biste mogli da mu „odbrusite“. Napet odnos sa svima.

RIBE

Osećate potrebu da se povučete i budete okruženi samo onima sa kojima se istinski razumete i volite. Međutim, teško je da je danas miran dan pred vama – verovatno morate da ispunite neku društvenu obavezu, na kojoj se baš i nećete osećati opušteno.

Izvor: Prva.rs