Kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovaj utorak?

OVAN

Ovaj dan zahteva od vas veće prilagođavanje ljudima sa kojima ste u kontaktu. Moraćete da pokušate da se prilagodite timu, a ne da pokušavate da sve radite na svoj način. Možete biti vrlo prijatno iznenađeni pozivom od strane osobe koju već dugo pokušavate da osvojite.

BIK

Previše obaveza u prepodnevnim satima čini vas nervoznim i bilo bi dobro da ne dozvolite da vas unutrašnja napetost navede da ispoljite netaktičnost. Velika želja i potreba da provedete što više vremena sa voljenom osobom. Možete se osetiti donekle uskraćeno.

BLIZANCI

Izgleda da svi očekuju neku vrstu pomoći od vas. To će vam teško pasti, naročito u prepodnevnim satima, kada su energetske snage vašeg organizma na niskom nivou. Nešto što krijete od voljene osobe danas može izaći na videlo. Nemojte biti brzopleti u objašnjenjima…

RAK

Neki propusti iz prethodnog perioda mogu izaći na videlo. Bićete blago zabrinuti zbog dešavanja u poslovnom segmentu, ali bez pravog razloga – sve će se srediti bez velikih problema. Neko od vas očekuje da povučete konkretniji potez – razmislite o tome.

LAV

Suočavate se sa određenom formom neprijateljstva ili zakulisnih radnji u kolegijalnom okruženju. Za vas bi najbolje bilo da ne reagujete i ne dozvolite da budete isprovocirani. Popodnevni sati vam donose mirniju energiju, podižu raspoloženje i prijaće vam kontakt sa voljenom osobom.

DEVICA

Odnosi sa šefovima su napeti. Druga strana može biti bespotrebno kritična, a pošto vi ne smatrate da ste napravili bilo kakav propust, čvrsto ćete se držati svog stava. Velika potreba za kontaktom sa voljenom osobom, ali premalo vremena da biste bili zadovoljni i ispunjeni.

VAGA

Nečiji komentari vam neće prijati, pa bi prepodnevni sati mogli da budu „začinjeni“ prepucavanjima i sarkazmom u kolegijalnom okruženju. Očekujete da partner povuće konkretnije poteze ili da se jasno izrazi po pitanju koje je vama važno. Možete biti razočarani razvojem situacije.

ŠKORPIJA

Nemojte baš sva dešavanja u poslovnom segmentu danas shvatati kao provokaciju, napad ili kritiku. Bespotrebno ćete unositi pometnju ako budete funkcionisali na taj način. Posvetite se odnosu sa voljenom osobom, oboma vam je potrebno da otvorenije porazgovarate.

STRELAC

Odlično ste raspoloženi i ništa vam nije teško, pa nije ni čudo što će kolege to iskoristiti i odmah vam natovariti jedan deo svojih obaveza. Budite više fokusirani, postoji mogućnost da napravite pokoji propust. Harizmatičnost i šarmantnost – lako stupate u kontakt sa suprotnim polom.

JARAC

U prvom delu dana blaga nefokusiranost i rasutost – ako trebate da uradite ozbiljniju obavezu ili dogovor, bolje ih ostavite za popodnevne sate. Intenzivnost u kontaktu sa voljenom osobom – može vas iznenaditi posvećenost i inicijativa od strane partnera.

VODOLIJA

Blaga zabrinutost će biti prisutna u prvom delu dana. Neke poslovne situacije ne idu u pravcu u kojem ste vi želeli, i bojite se da se saradnik ili poslovni partner ne povuče u potpunosti. Bolje raspoloženje u popodnevnim satima. Dobro za kontakt ili susret sa voljenom osobom.

RIBE

Velika zbrka i gužva i verovatno nećete povremeno moći da dignete glavu od posla. Kao da je sve odjednom došlo na dnevni red. Malo koncentracije, a neophodna vam je. Zanimljiva komunikacija sa nekim sa kim dolazite u kontakt preko poslovnih okolnosti.

Izvor: Prva.rs