Ekipa Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, osumnjičena je za nekoliko ubistva koja su se dogodila u Srbiji, a DNK tragovi njihovih žrtava pronađeni su na više lokacija u zemlji.

Naime, prema nezvaničnim, ali i “najsvežijim” informacijama, DNK trag jedna od žrtava pronađen je na stadionu u Humskoj. Nakon ovoga, navodno je među ovom kriminalnom grupom, zavladala panika, jer su bili sigurno da neće biti obezbeđeni materijalni dokazi protiv njih.

Gdje su još navodno pronađeni tragovi?

Na jednoj od lokacija koja je detaljno pretresana poslije hapšenja kriminalne grupe istražitelji su krajem februara mjeseca, navodno pronašli dokaze koji ukazuju da je nestalog fitnes trenera iz Beograda Jovu Kecmana (51) ubila kriminalna grupa Belivuka i Marko Miljkovića. Policija je pronašla ostatke ljudskog tijela za koje se sumnja da pripadaju Kecmanu.

Kuća strave u Ritopeku

Kuća strave u naselju Ritopek u okolini Beograda, u koju su članovi ekipe Nevolja i Miljković, kako se sumnja, dovodili namamljene žrtve, a potom ih brutalno ubijali, krije tajnu likvidacije najmanje četiri muškarca. Kako smo ranije saznali, istražitelji sumnjaju da ih je na ovom mjestu ipak ubijeno daleko više, a brojni DNK tragovi koji su otkriveni po cijeloj kući poslati su na vještačenje kako bi se utvrdilo ko je još sve sa spiska 12 misteriozno nestalih osoba bio u tom objektu.

Policija je upala u kuću u Ritopeku na adresi Livadice i zatekla sefove, najsavremeniji video-nadzor koji koristi i policija i koji prepoznaje čak i lica, ali je pravi šok uslijedio kada su u kući od skoro 300 kvadrata otkrili tragove krvi u gotovo svim njenim prostorijama.

Izvor: ATV