Zvezda filma “Dara iz Jasenovca” Biljana Čekić kaže da jedva čeka novu ulogu!

Četrnaestogodišnja devojčica iz sela Sreflije kraj Kozarske Dubice proslavila se u ratnoj drami koja govori o stradanju Srba tokom Drugom svetskog rata. Podigla je Balkan, ali i ceo svet na noge svojom autentičnom glumom, njena prva uloga prikazana je i u američkim bioskopima, ali sada žarko želi da se oproba u još nekom žanru.

– Velika mi je želja da što pre dobijem novu ulogu. Volela bih da ljudi vide moj talenat u različitim žanrovima: komediji, trileru, nekoj akciji. Svesna sam da će me zauvek pamtiti kao hrabru Daru, i to mi nimalo ne smeta. Ipak, volela bih da pokažem šta još umem – kaže Biljana za Informer.
Čekićeva je sigurna da je reditelj drame “Dara iz Jasenovca” sigurno neće zaboraviti.

– Gaga Antonijević treba uskoro da se vrati iz Amerike i rekao je mom ocu da će tom prilikom svratiti u naš dom. Znam da me on nikada neće zaboraviti i da će mi sigurno ponuditi ulogu u nekoj od njegovih serija ili filmova. Gaga najbolje zna šta ja sve mogu i mislim da će sigurno naći pravu ulogu za mene – veruje Biljana.

Ova skromna devojčica kaže da joj se život nije mnogo promenio otkako je postala slavna. Euforija koja je nastala nakon premijere filma polako se utišava i sada se vratila svom normalnom životu.

– Kada je film tek emitovan, moj život je preko noći postao dinamičan i buran. Putovala sam iz grada u grad kako bih gostovala u različitim emisijama, primala nagrade, davala intervjue za brojne novine. Sada sam se vratila normalnom životu. Idem u školu, učim, igram se sa bratom i sestrom u svom selu, pomažem ocu, baki i deki. Nisam se uobrazila. I dalje sam ona ista seoska devojčica!

Izvor: Informer.rs