Šta kažu astrološke prognoze – Da li će i vama ova nedelja doneti radost i sreću?

OVAN

Ljudi sa kojima danas dolazite u kontakt su izuzetno tvrdoglavi. Zato je najbolje da manete na stranu ubeđivanja i prepucavanja i da pokušate da pronađete zajedničke teme. Na ovaj način, provešćete jedan dobar i ispunjen dan. Emotivno – stabilnost.

BIK

Ovaj dan odgovara vašoj energiji I donosi vam raspoloženje. Takođe, imate odličnu komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Razmena mišljenja, dobre priče, a stoje mogućnosti i za nova poznanstva.

BLIZANCI

Danas vam je potrebno da se posvetite sebi. Prepodne ćete provesti kod kuće, u opuštenoj atmosferi, nekoj relaksaciji. Već popodne bićete spremniji za druženje, za kontakt sa prijateljima ili bliskim osobama. Voljena osoba takođe čeka na vas.

RAK

Ako budete išli na sto strana, verovatno ni na jednoj nećete završiti ono što ste planirali. U suštini – najviše će vam prijati ako budete u kontaktu samo sa ukućanima i eventualno emotivnim partnerom. Oni vam sada donose dobru energiju I smiruju vas.

LAV

Iako ste planirali da ovaj dan posvetite sebi, ispašće da se od vas očekuje da pomognete ukućanima oko nekih obaveza. Baš i niste u bajnom raspoloženju za tako nešto, ali ne želite da im se zamerate. Sa voljenom osobom ćete želeti da se distancirate od svih…

DEVICA

Konačno jedan lep dan da popravi utisak prethodnih, koji su bili nešto lošiji. Odlična energija, vi ste u super raspoloženju i ovo vreme biste trebali da provedete u zabavi, opuštanju, kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom. Opustićete se i uživati.

VAGA

Tranzitni Mesec u vašem polju doma i porodice unosi pozitivnu atmosferu među ukućane. Izuzetno će vam prijati da se posvetite članovima svoje familije, i možete provesti divne zajedničke trenutke. I sa voljenom osobom dobar kontakt i komunikacija.

ŠKORPIJA

Naglašeno polje pokreta, komunikacije, kretanja, komšiluka, kraćih putovanja. Ovaj dan provedite družeći se i razgovarajući sa onima koje volite i koji su vam važni. Osećate se jako dobro i trudićete se da unesete dobro raspoloženje i optimizam gde god da se nađete.

STRELAC

Vreme je da sve svoje obaveze gurnete na stranu, da se posvetite sebi i onima koji su vam dragi i bliski. Organizujte okupljanje i druženje kod kuće i uživajte u ovim opuštajućim, a u isto vreme vedrim momentima.

JARAC

Imate pozive sa više strana, vi se osećate dobro i pozitivno i trudićete se da ispoštujete sve a da u isto vreme ugodite i sebi. Dobar kontakt sa voljenom osobom, razumevanje sa ukućanima. Pa šta čovek može više poželeti?

VODOLIJA

Svesni ste da vam je potrebno da se malo opustite i relaksirate i moguće je da će vam najviše odgovarati da se povučete u sigurnost svog doma, okruženi samo najbližima. Konatakt sa voljenom osobom takođe vam donosi zadovoljstvo.

RIBE

Naglašeno polje prijatelja govori da biste danas trebali da se okrenete zabavi i provodu sa onima koje volite i koji su vam dragi. A verujem i da ćete za voljenu osobu pronaći neki pogodan momenat da budete zajedno.

Izvor: Prva.rs