Večeras je Mlad Mesec. Šta to donosi vašem horoskopskom znaku proverite!

OVAN

Mlad Mesec će tokom ove noći aktivirati vaše polje ličnih vrednosti, posla i novca. Očekujte u narednom periodu mogućnost da na lakši način zatvorite finansijske obaveze. Tokom ovog dana velike aktivnosti u poslovnom segmentu. Korektan odnos sa kolegama i saradnicima.

BIK

Mlad Mesec je u vašem znaku i polju ličnosti. U narednom periodu doći će do velikih promena i pokreta u saradničkim i partnerskim odnosima, ali i na emotivnom planu. Promenljivo raspoloženje tokom ovog dana. Ne dozvolite sebi da odustanete u vezi pitanja koja su vam bitna.

BLIZANCI

Mlad Mesec u vašem polju podsvesti doneće da u narednom periodu budete sigurniji u to koje poteze morate povući da biste sredili svoju poslovnu situaciju. Takođe – biće potrebno više pažnje obratiti na zdravlje. Tokom ovog dana povremeni padovi raspoloženja.

RAK

Mlad Mesec u polju prijatelja I budućnosti doneće da u narednom periodu ostvarite velike pomake u onim poljima koja su vam bitna, sve zahvaljujući podršci nekih ljudi. Tokom ovog dana poslovno ćete biti dosta aktivni, mada možete osećati blago nezadovoljstvo emotivnim životom.

LAV

Mlad Mesec u vašem polju karijere, pozicije otvoriće pred Lavovima period u kojem će se aktivnije angažovati oko poslovnog segmenta, želeći da na pravi način iskoriste prilike koje im se ukazuju. Tokom ovog dana možete osećati nemir i žuriti da što pre završite sa svojim obavezama.

DEVICA

Mlad Mesec u vašem polju inostranstva, planova, ekspanzije otvoriće pred vama period u kojem ćete želeti da svoj uticaj proširite što više, a prave prilike će vam i ići na ruku. Tokom ovog dana očekujte neke vama jako važne dogovore čijim rezultatima ćete biti više nego zadovoljni.

VAGA

Mlad Mesec u vašem polju krize, strasti, tuđeg novca otvoriće pred Vagama period kada će finansijske šanse biti češće nego inače. Ipak, tokom ovog dana budite obazrivi što se trošenja tiče i ne uplićite se u neke finansijske „zavrzlame“. Ne budite ishitreni – razmislite dva puta.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec se nalazi u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Tokom narednog perioda očekujte velike promene u ovim segmentima, čiji ćete inicijator biti vi. Tokom ovog dana osetićete nesklad između želja i mogućnosti. Biće potrebno da izbalansirate sebe.

STRELAC

Mlad Mesec u polju svakodnevice, obaveza, zdravlja otvoriće pred Strelčevima period kada će uz veliku promišljenost i oprez moći da naročito poslovnu situaciju preokrenu u svoju korist. Tokom ovog dana bićete blago neraspoloženi, najviše zato što se vaši planovi presporo odvijaju.

JARAC

Mlad Mesec je u polju kreativnosti, ljubavi, srećnih okolnosti i životne radosti i otvara pred vama period koji će biti ispunjen prilikama da napredujete u svim životnim segmentima na mnogo lakši način. Tokom ovog dana izuzetno raspoloženje i dinamičnost.

VODOLIJA

Mlad Mesec u polju doma, porodice otvoriće pred Vodolijama period u kojem će pokušavati da usklade poslovne i privatne obaveze, i kada će se najviše usmeriti na to da stabilizuju ova dva sektora. Tokom ovog dana najviše ćete biti okrenuti ka emotivnom partneru.

RIBE

Današnji mlad Mesec aktivira vaše polje komunikacije, dogovora. Očekujte da ćete u narednom periodu imati priliku koja će vam otvoriti vrata nekih saradnji ili jakih partnerskih odnosa. Tokom ovog dana velike aktivnosti, brz tempo dešavanja i obaveze koje završavate u roku.

Izvor: Prva.rs