Ona je na Beogradski sajam došla raspložena i poručila za 24sedam da nije imala nuspojave, te da će uskoro putovati

Svetlana Ceca Ražnatović danas u 12 sati je otišla na revakcinaciju na Beogradski sajam, gde je pre 21 dan primila i prvu dozu “Sinofarmovog” cepiva.

Pevačica je stigla veoma raspoložena, s novom frizurom, elegantno obučena u belom kompletu i sandalama sa visokim potpeticama. Ona je najpre obavila razgovor sa medicinskim osobljem, pa je tek onda primila drugu dozu kineske vakcine. Ceca je kratko poručila da se oseća odlično, te da nije imala nikakve nuspojave, a zatim za 24sedam objasnila da je sad manje strah.

Antonio Ahel/ATAImages

– Osećam se sigurnije, zato sam to i uradila, da bih zaštitila svoje zdravlje, a automatski štitim i sve oko sebe. Treba apelovati što više na ljude. Želim da utičem na ljude koji možda imaju neki strah, da im probudim svest da bi zaštitili sebe, jer sam imala primere među prijateljima kojima je korona zaista razvalila organizam, po šest meseci se oporavljaju. Nije mi zato prijatno i uplašena sam za zdravlje svojih bližnjih. Volela bih da možemo da se vratimo normalnom načinu života – istakla je pevačica za naš portal posle revakcinacije.

Foto: 24sedam

– Javljali su mi se fanovi posle moje vakcinacije i slali slike da su i oni to uradili, baš sam polaskana zbog toga. Drago mi je ako sam uspela da animiram ljude da zaštite svoje zdravlje – poručila je Ceca i otkrila koja joj je prva destinacija koju će posetiti.

– Na listi putovanja mi je prvi Kipar – zaključila je ona.