Mnogim znacima će svanuti ove nedelje. Da li ste vi među njima, saznajte u nastavku.

OVAN

Pošto je vaše polje doma i porodice veoma aktivno tokom današnjeg dana, najbolje bi bilo da se potrudite da uživate u svim životnim čarima, okruženi ljudima koje volite. Opuštenost i dobar provod je pred vama.

BIK

Dan kada ćete biti vrlo aktivni. Ništa vam nije teško, uspevate da stignete na sto strana i da ispunite sve ono što ste obećali sebi ili drugima. Onima koji su usamljeni ovaj dan može doneti vrlo zanimljivo poznanstvo i varnice.

BLIZANCI

Pokušajte da se opustite i da ne razmišljate više o obavezama i onome što morate raditi tokom naredne nedelje. Rasteretite se, okružite se pozitivnim ljudima. Ako vam više odgovara da budete sami, onda se makar dobro odmorite.

RAK

Nećete dozvoliti da vam bilo šta pokvari planove za danas. A oni su veliki – u glavi vam je druženje, izlazak ili provod sa prijateljima, zanimljivim osobama, ili pak sa emotivnim partnerom. Ako ste sami, danas vam stoji velika mogućnost vrlo podsticajnog poznanstva.

LAV

Pokušavate da neke strasti primirite u sebi, ali to vam danas baš i neće polaziti za rukom. Neki od vas će se okrenuti porodici, i u tom segmentu pronaći mir. Drugi će pak želeti da ostvare dublju konekciju sa osobom koja ih je probudila.

 

DEVICA

Vaša raspoloženje je danas dobro, ali ćete birati društvo. Ne želite oko sebe neraspoložene ljude, pa ćete bežati iz situacija koje vam ne odgovaraju. Vi ste pozitivni, i hoćete i kontakt sa pozitivnim ljudima. Danas uživate u životnim lepotama i radostima.

VAGA

Tokom današnjeg dana stvarno ne trebate da razmišljate o poslu i o obavezama koje vas čekaju. Pokušajte da se rasteretite i opustite, mada moram priznati da će vam to, bar u prvom delu dana, biti dosta teško. Naspavajte se, odmorite se.

ŠKORPIJA

Potrudite se da sve ono što vas koči, smeta ili opterećuje gurnete negde na stranu i da samo uživate u kontaktu sa ljudima koje volite. Naglašeno polje ljubavi i flertovanja usmeriće vas na ovaj životni segment. Uživaćete sa emotivnim partnerom.

STRELAC

Iako vam neke situacije i dalje dosta teško padaju, uspevate da pronađete svoju unutrašnju snagu i da okrenete svoje misli na lepše stvari u životu. Potrudićete se da svojim ukućanima priuštite neke divne zajedničke momente.

JARAC

Toliko ste u dobrom raspoloženju, nasmejani i prosto plenite svojom energijom. Danas se mogu dogoditi neki vrlo zanimljivi susreti. Moći ćete da radite ono što najviše volite – da se družite, uživate u kontaktu sa drugima, flertujete.

VODOLIJA

Batalite svoje obaveze. Ovaj dan možete iskoristiti na mnogo bolji, mnogo opušteniji način. Nemojte zauzeti busiju u svojoj sobi – izađite, prošetajte, idite da sa prijateljima popijete kafu ili da odete u šoping. Družite se danas što više.

RIBE

Pravi je trenutak da obnovite svoju energiju, pogotovo u kontaktu sa drugim ljudima. Dešavanja tokom ovog dana će vam doneti pozitivne misli i osećanja. Najbolje ćete funkcionisati sa prijateljima, ali i u kontaktu sa voljenom osobom ili simpatijom.

Izvor: Prva.rs