Mještani Kozarca tvrde da tri sedmice čekaju na popravku kvara na vodovodnoj mreži i zatvaranje rupe u Partizanskoj ulici kojom će od danas da budu preusmjeravana vozila sa magistralnog puta Prijedor-Banjaluka.

Mještani poručuju da su radnici “Vodovoda” danas izašli na teren kako bi popravili kvar, a od danas očekuju i veći broj vozila ovim lokalnim putem zbog radova na dionici magistralnog puta Kozarac-Lamovita.

Da se dugo čeka na popravku ovog kvara, na poslednjoj sjednici Skupštine grada Prijedor koja je održana prije dva dana upozorio je i odbornik Mesud Tranjanin (SDA).

On je tokom razmatranja izvještaja o radu “Vodovoda” poručio da bi ovo preduzeće trebalo da ima bolju saradnju sa građanima koji prijavljuju kvar, te veću odgovornost.

– Vidio sam u Pratizanskoj ulici u Kozarcu da je pukla cijev i pozvao sam m:tel da pitam za broj “Vodovoda”. Iznenadio sam se kada su mi rekli da nemaju oni u svom imeniku broj ovog preduzeća. Našao sam broj na računima i onda kada sam ga pozvao radnik koji se javio mi je rekao da to nije problem za njega već da zovem drugi broj. Poslije par dana izašli su na teren i nešto gledali i otišli. Onda sam zvao direktora “Vodovoda” – ispričao je Trnjanin.

Mještani kažu da su radnici “Vodovoda” prije tri dana ponovo došli na teren, ali su otišli kada je počela padati kiša.

Trnjanin je i sinoć na društvenim mrežama objavio da još nije ovaj kvar otkolonjen i da je zbog poslednjih radova na cesti rupa od tri metra, koja će da dočeka i preusmjerene vozače sa magistralnog puta.

Mještani se nadaju da će radnici “Vodovoda” danas i završiti ono zbog čega su pozivani još trećeg maja, odnosno da poprave kvar i uklone rupu koja ugrožava bezbjednost učesnika u saobraćaju.

Izvor: Srpskainfo