A kakav dan je pred vama? Šta su vama zvezde priredile za ovu nedelju?

OVAN

Mesec u polju emotivnih partnerstava aktivira potrebu da sa voljenom osobom razgovarate, ali na jedan lep, staložen i sabran način, o svemu što je trenutno prepreka da vaš odnos funkcioniše kako treba. Ne dozvolite da vas sitnice iznerviraju.

BIK

Danas bi bilo najbolje da date malo oduška sebi. Da se opustite, dobro odmorite i relaksirate. Sigurno je da će neke sitnije obaveze oko doma morati da dođu na dnevni red, ali ostatak dana iskoristite samo za svoje uživanje. Budite korektni prema voljenoj osobi.

BLIZANCI

Polje ljubavi, zabave, dece, flerta, naglašeno je danas tranzitom Meseca. Danas ćete se najbolje provesti ako se okrenete lepšim stvarima i situacijama u životu. Opustite se, ne mislite na ozbiljne teme i dileme – samo mislite na to kako da uživate.

RAK

Polje doma i porodice naglašeno je danas. Ne postoji bolji trenutak da se familija okupi, da oko vas budu oni koje volite i sa kojima se i najbolje osećate. Dajte sebi na volju – malo uživajte sa porodicom, malo uživajte sa voljenom osobom, odmarajte…

LAV

Polje pokreta, komunikacije, dogovora naglašeno je tranzitom Meseca. Nemojte dan iskoristiti tako što ćete se zavući u kuću. U svakom slučaju, ako ne odete nigde – zgrabite telefon i ispričajte se sa svim osobama koje su vam drage.

DEVICA

Pa, nemojte ovaj dan iskoristiti baš samo za obaveze. Izgleda mi da ćete ili prionuti na poslove oko kuće, ili se pak zavući u istu, ne pokazujući nameru da mrdnete i vidite se sa nekim ljudima. Nemojte tako, ovaj dan se može mnogo bolje iskoristiti.

VAGA

Tranzitni Mesec je u vašem znaku i najviše vam aktivira polje ljubavi, zabave, provoda, flerta. Najbolje ćete provesti ovaj dan ukoliko se okrenete baš ovim životnim segmentima. Očekujte neke lepe trenutke sa onima koje volite….ili koje tek pokušavate da osvojite.

ŠKORPIJA

Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju podsvesti i čini mi se da vam je danas zaista potreban odmor od svega što se u prethodnim danima dešavalo. Verovatno ćete rezimirati utiske, analizirati, praviti planove na dalje. Ipak, ne propustite da deo dana date i onima koje volite.

STRELAC

Aktivno je danas vaše polje prijatelja I druženja. Pravi je trenutak da se vidite sa bliskim ljudima, možda i sa nekima za koje niste imali vremena u proteklom periodu. Makar jedan deo dana posvetite i svojoj voljenoj osobi ili simpatiji.

JARAC

Stvarno ne znam odakle vam ideja da bilo šta posebno radite u nedelju….ali izgleda mi da će nekima od vas i to poći za rukom. Možda je bolje da ovaj dan iskoristite na taj način što ćete izaći negde sa osobom koju volite ?

VODOLIJA

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju planova, ali i putovanja i aktivira vaše polje ličnosti. Ne bi me iznenadilo da neki od vas danas i otputuju, doduše na kraću relaciju. Drugi će se pak uplesti u razmišljanja o tome kako da funkcionišu u narednom periodu.

RIBE

Funkcionisaćete dvojako – ili ćete se u potpunosti uplesti u razmišljanja vezana za finansijski segment i neku poslovnu problematiku, ili ćete pak okrenuti svoje misli ka tajnom susretu sa jednom osobom koja vas jako privlači.

Izvor: Prva.rs