Loš i dosadan seks može da upropasti i najbolji odnos – ne dozvolite da se to dogodi i vama!

Uvedite novitete u svoj seksualni život kako on ne bi postao rutina i samim tim dosadan. Predstavljamo vam nekoliko trikova kojima ćete oduševiti i sebe i partnera.

Fokus na predigru
Užitak, svakako, može da se poboljša i produži maštovitom predigrom, a naučnici kažu da bez dobre predigre nema ni dobrog seksa. Budite kreativni, zagolicajte partneru maštu.

Pitajte partnera šta želi
U trenutku najveće strasti pitajte partnera šta tačno želi da mu se radi i šta će ga najviše uzbuditi. Verujte, primijetiće trud i verovatno vratiti uslugu.

Igrajte prljavo
Koristite “zločeste” reči tokom seksa. Vašem partneru je, iako to možda neće reći naglas, veoma seksi kada mu otkrivate svoje skrivene želje i namere tokom seksa.

Priuštite sebi brzinski seks
Adrenalin zbog vođenja ljubavi na neobičnom mestu ili u neobično vreme samo će dodati još dima vatri. Ne nagovaramo vas da to radite na ulici, ali možete u kuhinji ili u automobilu. Gde god na kraju završili, dodatno uzbuđenje je zagarantovano, piše Ordinacija.hr.

Odložite vrhunac
Stručnjaci, a i svi koji su probali, kažu da ćete ako produžite vreme vođenja ljubavi i odložite orgazam, postići bolju i intenzivniju ekstazu. Jednostavno je; kad ste vi ili partner blizu vrhunca, usporite ili zaustavite nakratko odnos.

Igračke su dobrodošle
Zašto ne biste nabavili vibrator? Možete da ga koristite za samostalno istraživanje onoga što vam godi ili za erotičnu igru u paru. U celu priču uključite i partnera kako biste dodali novu dimenziju zajedničkom seksu. Žene koje koriste vibrator potvrđuju da su zadovoljnije seksom, povećan im je libido i lakše postižu orgazme.

Iznenadite partnera
Ko ne voli iznenađenja? Možete, recimo, partneru da najavite tekstualnom porukom da planirate s njim da provedete ludu noć, a zatim ga kod kuće dočekajte sa svećama i finom čašom vina. Dodajte i seksi veš…

Izvor: Prva.rs