Kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovu subotu?

OVAN

Ako je danas radni dan, i te kako ćete imati mogućnosti da pokrenete neke pozitivne promene. Čak su mogući i novčani prilivi. Više se posvetite onome što je ostalo nerešeno prethodnih dana. Izlazak vam donosi vrlo interesantno novo poznanstvo.

BIK

Ne očekujte da neće da u ovom danu neće biti prepreka, ali one su zanemarljive. Podrška nekog u poslovnom segmentu vam daje vetar u leđa. Emotivno – savršen momenat da sa voljenom osobom oživite komunikaciju i pokrenete se.

BLIZANCI

Promene koje danas napravite u poslovnom segmentu rezultovaće vrlo brzo. Ukoliko ste „tanki“ kada je novac u pitanju, možete pozajmiti novac. Neki od vas će se dogovoriti sa osobom iz poslovnog segmenta za sastanak koji dosta obećava.

RAK

Trudite se da preskočite one zahtevnije obaveze i da se posvetite sitnijim poslovima. Trenutno su vaše misli više usmerene ka emotivnom delu ili kontaktima sa prijateljima. Odličan je dan za susrete, za druženja, za izlaske.

LAV

Razmišljaćete da li je pravi trenutak da ugovorite susrete ili ostvarite komunikaciju sa bitnijim poslovnim partnerima. Ako osećate da ste spremni, onda to i uradite. Mirna atmosfera i vrlo korektan odnos sa voljenom osobom.

DEVICA

Nemate mnogo poslovnih obaveza, a nećete se ni truditi naročito da ih završite. Više ste usmereni na to kako se osećate i šta želite kada su emotivna dešavanja u pitanju. Intenzivan kontakt i susret su danas mogući. Pravi je momenat da se pokrenete.

VAGA

Sve ono što imate od obaveza završićete brzo i uspešnije nego što ste mislili. Jednostavno, dosta toga vam ide na ruku. Kontakt sa šefovima je korektan. Ugovorićete susret sa kolegama ili sa osobama koje poznajete preko poslovnog segmenta.

ŠKORPIJA

Danas vam najbolje ide komunikacija – brzo uspevate da se dogovorite oko svega vezanog za poslovni segment. Ostatak dana obavezno iskoristite za uživanje – momenat je savršen za ljubav, za strast, za vrlo intenzivne susrete sa suprotnim polom.

STRELAC

Tačno znate šta bi trebalo i šta morate da uradite kada su neke situacije u poslovnom segmentu u pitanju. Bićete uspešni u rešavanju onoga što vas je do sada kočilo. Nalazite potrebnu smirenost u sebi da se više posvetite odnosima koji su vam bitni – porodici i emotivnom partneru.

JARAC

Velika podrška od osoba sa kojima sarađujete donosi vam dobro raspoloženje i nadu da ćete sve situacije uspeti da završite na vreme i kako treba. Kontakti sa prijateljima vam donose lepu energiju i trebalo bi da im se maksimalno posvetite.

VODOLIJA

Energija ovog dana vam prija samo kada je poslovni segment u pitanju. Zato bi trebalo što više vremena da posvetite obavezama, kontaktima sa saradnicima i popravljanju odnosa sa saradnicima. Emotivno stoji određeno nezadovoljstvo.

RIBE

Dan je odličan za planove, za dobro raspoloženje, za druženje i emotivne kontakte. Kada je posao u pitanju – nećete funkcionisati loše, ali nećete se nešto posebno ni truditi da se posvetite ovom segmentu. Sada vam više prija opuštanje.

Izvor: Prva.rs