Kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovaj petak?

OVAN

Zbunjujuće situacije na poslu doneće vam kratkotrajno nerviranje. Ne žurite, ni po pitanju dogovora ni po pitanju završavanja poslovnih obaveza. U emotivnom segmentu ste aktivniji nego inače. Razmišljate o budućnosti odnosa u kome ste.

BIK

Dosta promenljivo raspoloženje, pa ćete u jednom trenutku biti aktivni, da biste se u narednom povukli u sebe i potisnuli obaveze sa strane. Trebaće vam mnogo vremena da ostvarite ono što ste planirali. Romantika u odnosu sa voljenom osobom je naglašena.

BLIZANCI

Dan je dobar da se pokrenete po pitanju ličnih obaveza, ali je moguće da ćete zbog toga potisnuti poslovne situacije. Ne možete i na jednu i na drugu stranu. Niste ispunjeni u emotivnom segmentu i potražićete savet od strane člana porodice ili prijatelja.

RAK

Previše očekujete od drugih, ali i od sebe. Koliko god se trudili, malo je verovatno da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Zato je emotivni segment jako naglašen i u odnosu sa voljenom osobom vam slede naročito senzualni i romantični trenuci.

LAV

Danas su vam na pameti finansijski prioriteti. Nikako ne uspevate da se uskladite po pitanju priliva i troškova i povremeno ćete biti zabrinuti. Posvetite se više osobi koju volite, ona sa pravom tvrdi da je zanemarujete i sve druge obaveze stavljate ispred nje.

DEVICA

Možda mislite da ste dovoljno sposobni da završite sa nekim obavezama, ali ispostaviće se da nikako ne uspevate da ih privedete kraju. U poslednjem trenutku izostaje očekivana podrška od strane kolega. Emotivno korektan dan.

VAGA

Zbunjeni ste situacijama na poslu, ali nemate nameru da tek tako odustanete od svojih ciljeva. Umesto da žurite, pažljivo pratite šta se dešava u vašem okruženju. Zanemarujete voljenu osobu zarad kontakta s prijateljima.

ŠKORPIJA

Pokušavate da se prilagodite nekim situacijama, ali rešenja vam konstantno izmiču iz ruku. Danas ste nefokusirani, naročito u prepodnevnim satima. Jako razmišljate o nekom i ova osoba će vam se tokom celog dana provlačiti kroz misli.

STRELAC

Nikako ne uspevate da se snađete u situacijama u poslovnom segmentu. Sve deluje nesigurno, neizvesno, a i vama je potrebno više vremena i za najosnovnije obaveze. Više vam odgovara da popodne i veče provedete u okruženju porodice i u odmoru…

JARAC

Obaveza je više nego inače i moguće je da ćete se dosta iscrpeti. Koliko god se trudili da ostvarite jedan dogovor, nikako ne uspevate da se usaglasite sa drugom stranom. U emotivnom segmentu je naglašena potreba za romantičnijim trenucima.

VODOLIJA

Dan kada je moguće da zaradite, ali da biste to ostvarili moraćete da budete promućurni i da malo kalkulišete. Ako ste planirali izlazak, verovatno ćete ga odložiti da biste proveli sa voljenom osobom jedno mirno i ispunjeno veče kod kuće.

RIBE

Možda ćete morati da odradite obaveze koje vam ne prijaju ili vas opterećuju. Naporni momenti i iscrpljenost u poslovnom segmentu. Ne dozvolite da vam ovo pokvari veče koje ste planirali da provedete sa voljenom osobom.

Izvor: Prva.rs