Osnivač portala Frontal.RS gostovao je u specijalnoj emisiji Alternativne televizije Banja Luka, posvećene drugostepenoj presudi generalu Ratku Mladiću u Haškom tribunalu, njenom karakteru i posljedicama.

Simić je ponovio svoje opštepoznate stavove o tome da je Haški tribunal samo estradni sud koji za cilj ima da nametne krivicu srpskom narodu, te sakrije prave krivce za rat u bivšoj SFR Jugoslaviji, odnosno agresore NATO pakta.

Za Mladića, ali i ostale sužnje u Ševeningenu, rekao je da su dobili svetački oreol, te da “klince budućnosti neće zanimati detalji iz njihovog ovozemaljskog života”, odnosno da će biti zapamćeni kao junaci. Ratka Mladića usporedio sa Karađorđem, a Slobodana Miloševića sa knezom Lazarom Hrebeljanovićem.

Od 17:25 na snimku iznad možete pogledati gostovanje Dani(j)ela Simića, koji se posebno osvrnuo na falsifikatore istorije i izazivače vjerske i nacionalne mržnje na lažima, organizatore Dana bijelih traka u Prijedoru, koji su prije neki dan tužili Frontal, umjesto da stvar bude obratna.

Simić je poručio da jedva čeka da se sudski razriješi nedopustiva situacija u kojoj su se Nevladinići toliko osilili, pa zbog nereagovanja imaju obraza i hrabrosti da tuže osvjedočene patriote, časne i poštene ljude.

Ukoliko ste u prilici da nam pomognete u odbrani, budući da smo mi neprofitna organizacija, molimo vas da nam uplatite donaciju onoliko koliko ste u mogućnosti.

Izvor: Frontal.rs