Za većinu znakova horoskopa ova sreda biće ispunjena nervozom, trzavicama, razmiricama.  Da li ste vi na listi onih koji će osetiti dašak radosti, saznajte u nastavku.

OVAN

Danas možete osećati pritisak, možda čak i neka uslovljavanja od strane poslovnih partnera ili nadređenih. Ne dozvolite da vas izbacuju iz takta. Prema emotivnom partneru se možete postaviti dosta ljubomorno, posesivno, zahtevno.

BIK

Neki poslovni dogovori mogu doći u zastoj ne vašom krivicom, već zaslugom ili problemima druge strane učesnice. Ne nervirajte se, pogotovo što ne možete uraditi ništa posebno po ovom pitanju. Voljena osoba danas nema razumevanja za vas.

BLIZANCI

Vi ste dobro raspoloženi i funkcionišete baš kako treba. ipak, jasno vam je da je situacija u poslovnom okruženju loša i bilo bi fino kada biste se sklanjali od sukoba. U emotivnom segmentu stoji velika posvećenost partneru. Pokažite mu pažnju i razumevanje.

RAK

Neke okolnosti, ali i neke osobe u poslovnom segmentu vam danas ne prijaju. Imate osećaj da su svi oko vas prezahtevni i da se od vas traži nešto što je nemoguće. Ljubomora se može probuditi i kod vas i kod voljene osobe. Nemojte da vas ovo uvuče u svađu.

LAV

Neki ljudi u poslovnom segmentu mogu pokazati svoje pravo lice i namere, i ne mislim da će vam se ove situacije dopasti. Vi se makar potrudite da budete korektni. Jedna osoba pokušava da skrene vašu pažnju, ali vi niste trenutno raspoloženi za flert.

DEVICA

Neki vam dogovor može u poslednjem trenutku iskliznuti iz ruku i pokvariti konstrukciju koju ste u svojoj glavi tako brižljivo isplanirali. No, sutra je novi dan i novi pokušaj. Voljena osoba previše očekuje od vas i malo je verovatno da ćete njena očekivanja moći da ispunite.

VAGA

Ne znate šta da uradite po nekim pitanjima, jer vam se čini da šta god da pokušate neće dati zadovoljavajući rezultat. Pustite da se situacije same od sebe reše, vi možete svojim delovanjem samo zakomplikovati. U emotivnom segmentu – nezadovoljstvo.

ŠKORPIJA

Šta god da danas kažete ili uradite, ispada da nije kako treba. zato je možda najbolje da se povučete u obaveze i ne ostvarujete bitnije kontakte. Sa voljenom osobom komunikacija je promenljiva – čas pričate o svim stvarima, čas se svađate i oko sitnice.

STRELAC

Mislim da ste preuzeli na sebe više nego što su vaše mogućnosti. I sami ćete videti da ste sebi zakomplikovali život. Ni sa emotivnim partnerom nema mira – ili ćete se svađati ili sklanjati jedno od drugog. Ova druga solucija je bolja.

JARAC

Prezahtevni ste, preteški, prenaporni. Ne možete na silu pokrenuti neke situacije. Naprotiv, samo možete napraviti problem. Bolje je da sačekate. Partner će vam danas reći da ste teški kao crna zemlja. I to neće biti daleko od istine.

VODOLIJA

Situacije koje ne očekujete će vam pokvariti dogovore, ili će se umešati neko ko će da poremeti vaše planove. Ne nervirajte se. Ljubomora se jako probudila kod vas i pokušavate da emotivnom partneru nametnete svoju volju.

RIBE

Ne možete danas ostvariti ono što želite, pogotovo ako su vaše želje prevelike. Zadovoljite se sitnim pomacima na bolje, jer to je jedino što možete uraditi. U emotivnom segmentu – zbunjuje vas ponašanje voljene osobe, pa menjate raspoloženja svaki čas.

Izvor: Prva.rs