Na srpskom dijelu Reddita povela se zanimljiva rasprava i muškarci su se okupili da rasprave šta im to smeta kod djevojaka.

Najviše pažnje izazvao je komentar u kome možda i leži odgovor na pitanje zašto su muškarci toliko frustrirani i zašto se sa toliko agresije govori o ženama, prenosi Žena Blic.

– Horoskop. Je*eno ludim kada vidim kad se lože na to. Vrišti mi se od muke. Okej je sestro kao zanimacija, eto fora, razbribriga, ali da ti vjeruješ da ti planete i vreme rođenja uređuju životni put, ne.

– Ne volim ovo fensersko influensersko oblačenje i ponašanje. Je*o mater, svaka kad se našminka i napući izgleda kao 7/10. A ja ovdje sjedim kao masni i debeli vepar sa maljavim guzovima. Osjetim se inferiorno, manje privlačno, manje vrijedno.

– Opsjednutost društvenim mrežama. Mada to je obično vezano za osobe iz prethodnog paragrafa. Ne volim taj fazon, odbojno, fensi, fejk.

– Moderne, liberalno-progresivne žene. Jbg, ja sam čovjek malo staromodan, ne volim ti ja tu priču o marksizmu, ugnjetavaju, cisnormativnosti, poliamoriji, trećem talasu feminizma, zelene kose, i ostalo. Nije to moj svijet, ko voli super, ali teško da ću sa takvom osobom da osnivam porodicu jer nemamo ista očekivanja i poglede na svijet.

– Previsoki zahtjevi. Visok, crn, ambiciozan, onako malo nabildovan ali ne mnogo, samopouzdan, harizmatičan, sportista, svestran, da je proputovao pola svijeta. Jbg, nisam to, osjećam se inferiorno kada je to neki ženski idel kome neka većina žena teži – kaže jedan forumaš sa Reddita.

– Rijetko kada sretnem ženu koja nije umišljena da je Bog. Valjda produkt hipergamije. Takođe vječiti kompleks žrtve i gotovo urođeni dvostruki standardi. A od nedavno su počele da usvajaju nebulozu da se ženama mora verovati na reč kada optuže nekoga za nešto(uglavnom silovanje) – piše drugi forumaš.

– To što me ne žele – kratak je jedan forumaš.

A šta vi kažete, jesu li zamjerke na mjestu?

Izvor: Srpskainfo