Ukoliko je vaš seksualni život pomalo utihnuo, ako vidite da partner ima manje interesovanja, vreme je da uvedete neke novine. Čak iako su minimalne, sigurno neće proći neopaženo.

Čak i sitne promene neprimetno mogu uvući partnera u vaš svet maštarija. Upalite laganu muziku, mazite se oko njega, a onda s njim podelite svoje fantazije. Jedan od načina da ga iznenadite je i masaža sa ‘srećnim završetkom’.

– Seksualne fantazije retko su politički i moralno korektne, pa neka takve i ostanu. Šapćite mu ih na uho, sve dok ih fizički ne realizirate – govori Don Makleod, autor knjige “The French Maid: And 21 More Naughty Sex Fantasies to Surprise and Arouse Your Man”.

Vaši partneri ih vole jer često zamišljaju one klišejizirane – poput sluškinje ili medicinske sestre.

– Masaža je samo jedna fantazija. Nema muškarca koji barem jednom nije maštao o masaži koja izmiče kontroli i pretvara se u seksualni čin. Dodir na koži može imati jako burnu reakciju, naročito kod muškarca. Ako se već niste ‘igrali’ s fantazijama, ovo je idealno za početak. Vrlo je prirodna, a on nikad neće saznati da ste to sve isplanirale – kaže autor.

Čak i male promene u vašem ponašanju ili spavaćoj sobi uvućiće partnera u svet fantazije.

– Promenite boju svetla u sobi. Upalite sveće ili zamenite obične sijalice crvenima, kako biste prigušili svetlo, a zatim upalite i radio s laganom muzikom. Stavite privremenu tetovažu na grudi, a ako ste tokom seksa glasnije, iznenadite partnera šaputanjem, i obrnuto – kaže autor.

Ako nosite pidžamu ili spavaćicu nemojte nositi gaćice kako bi on to mogao da oseti dok sedite na njemu i masirate mu leđa.

– Okrenite se, pa mu masirajte guzu i pričajte o svojim fantazijama. Skinite se, a on neka se  se okrene. Sedite opet na njega tako da mu gledate u noge. Još ga nemojte dirati po najosetljivijem području. Masirajte mu natkolenice, a zatim zabacite glavu kao da se izvijate. Neka oseti vašu vlažnost na svojoj koži – govori autor.

On dodaje i to da sve vreme možete da pričate o tome kako želite da saznate kako je to biti na pravoj tajlandskoj masaži u malom boksu u kojem se muškarac nađe s nekom zanosnom Tajlanđankom. Ali i da biste i vi to voleli da probate.

Celu priču zaokružite fantastičnom završnicom i tada će vas ponovo želeti sve više i više.

Izvod: Prva.rs