Trenutan broj pozitivnih lica je 13, oporavljenih 1760 i ukupan broj preminulih je 121 lice.
U toku jučerašnjeg dana izvršeno je 1 testiranje i po prvi put nakon dužeg vremena nije bilo zaraženih ni u gradu Prijedoru ni u Republici Srpskoj.
U toku jučerašnjeg danas vakcinisane su 143 osobe. Do sada je na teritoriji grada Prijedora prvom dozom vakcine vakcinisano 4760 građana, a revakcinisano je 2898 građana.
U JZU Bolnicu “Dr Mladen Stojanović” Prijedor -COVID odjeljenje radi liječenja lica zbog oboljenja COVID-19 smješteno je 7 lica, od toga 4 iz Prijedora i 3 iz Kozarske Dubice.
Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da se kontinuirano vrše kontrole ugostiteljskih objekata, sa akcentom na prekoračenje radnog vremena .

Komunalna policija je u periodu između dvije sjednice štaba izvršila 166 kontrola poštovanja propisane mjere kućne izolacije, na osnovu kojih se može konstatovati da su sva lica zatečena u izolaciji.
Što se tiče inspekcijskog nadzora, stanje je redovno, u prethodnom periodu urađeno je 36 rješenja o izolacijama.
Ostali članovi štaba, predstavnici organa i službi Gradske uprave, javnih ustanova i preduzeća na području grada Prijedora, konstatovali su redovno stanje i aktivnosti u okviru njihovih službi i poslova.

Izvor. prijedorgrad.org