Vage će najbolje iskorisiti nedelju ako se posvete sebe, ali nije tako sa drugim znacima horoskopima. Kakve akcije vas čekaju, proverite!

OVAN

Dan će krenuti mutno i statično… okupiraće vas neka ne toliko dobra razmišljanja. No, ovo je kratkotrajno – ostatak dana vam donosi dobro raspoloženje i podsticajnu atmosferu. Uživajte, najbolje u društvu prijatelja.

BIK

Dobro raspoloženje I veliki planovi za ovaj dan, koji će se uglavnom vezivati za društvo I susrete sa prijateljima. Možete povremeno biti nervozni zbog sitnih nesporazuma sa voljenom osobom, ali ovo će se pozitivno razrešiti.

BLIZANCI

Moguće je da ćete planove koje ste brižljivo pripremali ipak morati da promenite. Doći će do preokreta, da li kod vas ili kod osoba sa kojima ste pravili dogovore. To ne znači da je ovaj dan izgubljen – naprotiv, lako ćete naći novu zanimaciju.

RAK

Verovatno ćete se probuditi u polu romantičnom raspoloženju, željni da svoje vreme podelite sa osobom koju volite ili o kojoj razmišljate. Postoji velika šansa da danas ostvarite ljubavni kontakt. Sa postojećim emotivnim partnerom – skladan odnos.

LAV

Jake strasti su tokom celog dana aktivne kod vas – verovatno ne možete iz glave da izbacite jednu osobu koja vam je ušla pod kožu. Ukoliko se potrudite, možete ostvariti susret sa njom. Svoje ostalo slobodno vreme posvetite odmoru, uživanju i opuštanju.

DEVICA

Razmišljanja o voljenoj osobi ili o nekome sa kim ste u prethodnim danima ostvarili kontakt, nateraće vas I danas na akciju. Želite da svoje slobodno vreme provedete sa nekim ko vam je blizak. Ostatak dana iskoristite za druženje I prijatelje.

VAGA

Vage će danas najbolje iskoristiti dan, ukoliko se posvete sebi. Idite sa prijateljima, opustite se, kupite sebi neku sitnicu, idite kod frizera ili kozmetičara. A kada budete “tip top” – onda se aktivirajte I u emotivnom segmentu. Neko čeka na vaš poziv.

ŠKORPIJA

Tokom ovog dana naglašena je potreba za zabavom I opuštencijom, pa makar I u krugu doma. Zaista ćete želeti da svoje vreme podelite sa osobama koje su vam bitne. Izađite zajedno, provedite divne momente u opuštenoj atmosferi.

STRELAC

Potrudite se da makar jedan deo dana provedete u okruženju najbližih I da im posvetite svoje vreme I pažnju. Ostatak slobodnog vremena najbolje poklonite osobi koju volite ili nekome koga tek pokušavate da osvojite… ili prijateljima.

JARAC

Budite u pokretu, organizujte lepe I opuštajuće aktivnosti. Takođe, obavite razgovore sa članovima porodice ili sa emotivnim partnerom – vrlo lako možete rešiti neke nesuglasice koje su možda bile aktuelne u proteklim danima.

VODOLIJA

Danas nemojte dozvoliti da vas prepodnevni umor I neka forma učmalosti u potpunosti obuzmu, pa da dan provedete u kući. Mesec u vašem polju ličnosti govori o tome da biste trebali da se aktivirate I potražite zabavu. Sa partnerom ili sa prijateljima.

RIBE

Malo ste promenljivog raspoloženja tokom prepodneva, I u takvim okolnostima – najbolje bi bilo da izaberete neku aktivnost, da izađete iz kuće I podelite lepe trenutke sa osobama koje volite. Idite u kupovinu, u šetnju, provedite vreme na svežem vazduhu, piše Prva.rs.