БАЊАЛУКА, 30. ЈУНА /СРНА/ - Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик примио је данас у Бањалуци кошаркашку репрезентативку Србије Сашу Чађо, која је поријеклом из Републике Српске.Пријему је присуствовао и министар породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић.

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je danas da je košarkaška reprezentativka Srbije Saša Čađo, koja je iz Banjaluke, ponos Republike Srpske i njen dostojan predstavnik.

odik je istakao da je Saša Čađo ambasador Republike Srpske u pravom smislu te riječi koja je na najbolji mogući način predstavlja Srpsku širom svijeta.

On je reprezentativki Srbije i cijeloj košarkaškoj reprezentaciji čestitao na uspjehu koji su postigle na Evropskom prvenstvu.

– Osvojeno zlatno odličje na Evropskom prvenstvu je veliki uspjeh našeg sporta. Čestitam Vama i reprezentaciji Srbije u svoje i ime svih građana Republike Srpske. Još jednom ste nas učinili ponosnom nacijom – istakao je Dodik.

FOTO: SRNA
FOTO: SRNA

Čađo je zahvalila na prijemu, kao i na podršci koju ima od institucija Srpske i izrazila nadu da će i u daljoj karijeri na najbolju način predstavljati Banjaluku, Republiku Srpsku i Srbiju.

Prijemu su prisustvovale i sestre Saše Čađo koje su uspješne košarkašice u banjalučkim košarkaškim klubovima.

Prijem je održan u zgradi Vladi u prisustvu i ministra porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonje Davidović.

Autor: SRNA/Srpskainfo