U pozorištu Prijedor, sinoć je odigrana predstava ,, Sve o ženama” koja je bila posvećena zdravstvenim radnicima u znak zahvalnosti za sve ono što rade u vremenu  pandemije virusa korona.

,,Zahvalila bi se pozorištu Prijedor što se sjetilo da organizuje tako nešto, što su nam priredili tu predstavu i samim tim pokazali koliko cijene naš rad. Svi mi zdravstveni radnici smo umorni zbog ove pandemije i ova predstava je došla kao nešto da se opustimo i pobjegnemo od stvarnosti i malo uživamo”- navela je Dušanka Smiljić, glavni tehničar Doma zdravlja Prijedor.

,, Ove dvije predstave su potpuno drugačije, potpuno drugačiji rediteljski pristup, tako da smo dali priliku i našim medicinskim radnicima da odluče koju predstavu žele da gledaju. Korona nas je malo ograničila zbog broja mjesta i zbog toga igramo dvije predstave. Ovo je samo naš način da se zahvalimo svim medicinskim radnicima”- rekla je Mirela Predojević, glumica pozorišta Prijedor.

Svi oni koji nisu mogli sinoć doći, imaće priliku da to urade 15.07. kada će za njih biti odigrana predstava ,,Sile u vazduhu”.

Izvor: Kozarski