Došao je kraj radne nedelje, a sa njim i olakšanje za mnoge znake horoskopa iza kojih je burna i naporna situacija na poslu. Vreme je za opuštanje, razgovor i druženje.

OVAN

Danas sa kolegama možete pokrenuti pitanja ili obaveze koje su ostale nezavršene u prethodnom periodu. Usmerite se na sve ono što se vezuje za dogovore, za papire, za dokumenta. Odnos sa voljenom osobom vam ne daje nikakav poseban podsticaj.

BIK

U kolegijalnim odnosima može biti trzavica. Vi ćete jednim delom biti krivi za situaciju, i to najviše zbog tvrdoglavosti i ubeđenosti da ste potpuno u pravu. Preispitajte stavove. U odnos sa voljenom osobom nemojte prenositi nervozu koju osećate.

BLIZANCI

Danas imate posla preko glave, a situacije koje „iskaču“ su komplikovane i zahtevne. Trudite se da strpljivo dođete do rešenja. Spremni ste da se po nekim pitanjima više otvorite emotivnom partneru. Trenutno vas najviše interesuje kompromis i stabilnost.

RAK

Danas je potrebno strpljenja da biste u razgovorima sa saradnicima došli do rešenja. Ne odustajte ako na početku sve krene bezveze ili ako bude izgledalo da nema dogovora. Ne sedite kod kuće, obavezno izađite ili u šoping ili u izlazak sa prijateljima.

LAV

Trebali biste da iskoristite ovaj dan da se ozbiljnije posvetite pitanjima koja su za sada u nekoj formi zastoja. Moguć je priliv manje sume. Skladna komunikacija sa voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da vas neke sitnice nerviraju.

DEVICA

Danas ćete pokušavati da budete na deset strana. Kako će to ispasti, to je već veliko pitanje, mada mi izgleda da ćete malo toga uspeti da završite. Pokušajte da se organizujete. Osećate da ste bliskiji voljenoj osobi. Neke barijere između vas dvoje su nestale.

VAGA

Moraćete da promenite pristup nekim osobama jer je teško da ćete uspeti da napravite dogovor. Neko vam postavlja suviše velike zahteve, vi pokušavate da ostvarite kompromis ali to ne funkcioniše. Previše se opterećujete nekim situacijama sa partnerom.

ŠKORPIJA

Imate više nego jaku podršku osoba u poslovnom okruženju I danas biste mogli da pokušate da napravite konkretniji pomak u situacijama koje su vam bitne. Više vam prija društvo prijatelja, jer vas voljena osoba opterećuje svojim postupcima.

STRELAC

Neke osobe na koje ste računali vas mogu ostaviti na cedilu. Vodite računa kome dajete poverenje. Ograničenost rokovima vas tera na žurbu. U emotivnom segmentu – partner se zainatio po nekim pitanjima. Ipak, možete ostvariti kompromis.

JARAC

Zatvrdoglavili ste se i nemate nameru da odustanete od svojih stavova ili od pitanja koja ste pokrenuli. Primedbe drugih sada se samo odbijaju od vas. U emotivnom segmentu – momenat je da saslušate šta voljena osoba ima da vam kaže.

VODOLIJA

Više ćete se usmeriti na privatne obaveze, a vreme provedeno na poslu će vam uglavnom proći u obavljanju standardnih, dnevnih obaveza. U emotivnom segmentu – smatrate da se partner neprimereno ponaša ili da suviše insistira na svojim stavovima.

RIBE

Uz velike napore i mnogo strpljenja uspevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa onima sa kojima radite ili da pokrenete poslovni dogovor. U emotivnom segmentu – postoje vJelike šanse da sa voljenom osobom razgovarate o stvarima koje su vam bitne.

Izvor: Prva.s