Nekima je bolje ne zamjerati se

Nekim horoskopskim znacima je bolje ne zamerati se jer su u ljutnji surovi, na rečima opaki a u mržnji jezivi. Posebno se nije dobro zamerati vatrenim znacima Ovnu, Lavu i Strelcu.

Oni u svađama nemaju mere i najčešće kažu mnogo toga nepotrebnog. Rasprava sa njima nije nikako preporučljiva jer ste unapred osuđeni na poraz jer je njih teško nadgovoriti.

Ovnovi važe za usijane glave i najbolje bi bilo da ne izazivate njihov bes. Uvrede nikada ne zaboravljaju i najbolje bi bilo da sa njima budete na “pristojnoj udaljenosti”.

Slična je situacija i sa Lavovima koji nikada neće priznati poraz jer su jako ponosni i tvrdoglavi.

S druge strane, sa Strelčevima se lako rešavaju nesporazumi. Budite samo spremni da priznate svoju grešku i zatražite oproštaj.

Pixabay

Zemljani znaci, Bik, Devica i Jarac, ne vole svađe jer ih to iscrpljuje. Oni se posle svake svađe loše osećaju jer to nije njihov stil i ne vole kada su tenzije povišene. Ali ako započnete svađu sa njima, znajte da vam uvrede neće nikada zaboraviti. Ako želite da se pomirite sa njima, stavite osmeh na lice, pokažite da ste optimista i napravite kompromis.

Bik je posebno osvetoljubiv ali to ne radi direktno, već izokola i naizgled “naivno”. Sa njima ćete se pomiriti samo ako priznate krivicu.

Device lako opraštaju i uvek ljudima daju drugu šansu. Ali “treća lična” je neoprostiva i možete računati da ste sa njima završili za sva vremena.

Jarac  teško oprašta. Čak i kad vam kažu da je oprošteno, to nikada nije tako. Oni vam više nikada neće verovati a to će kad-tad doći do izražaja. Pomirenje sa njima je pravo mučenje.

Pixabay

Najlakše opraštaju vazdušni znakovi, Blizanci, Vaga i Vodolija. Oni brzo zaboravljaju na svađe i zele to što pre da zaborave. Oni vole ljude i ne žele da im život prođe u besmislenom inaćenju.

Blizanci su vrlo pomirljivi i uvek prvi pružaju ruku i prave prvi korak jer ne žele da bilo s kim budu u sukobu. Vrlo su dobroćudni, ne znaju da mrze a kamoli da nekome naprave neku pakost.

Pixabay

Vaga je stalno ljuta na nekoga ali je to samo stil ponašanja i skretanja pažnje. One su u stvari ljubazne i nežne. Njih je najbolje pustiti da prođe vreme a Vage bes. Onda sve ide lakše.

Vodolije nemaju vremena za ljutnju i sve će zaboraviti ako im samo kažete “izvini” ili “žao mi je”. Ali ako zaista to ne mislite i nastavite sa ponašanjem koje je uznemirilo i naljutili Vodoliju, oni će vas ukloniti iz svog života.

Najteže ćete se pomiriti sa nekim od vodenih znakova. Rak, Ribe i Škorpije su veoma strastveni znaci i skloni osveti.

Škorpije su posebno poznate po tome. Svako ko im se zameri, stavljaju ga na listu za “odstrel” i sačekaće zgodnu priliku da vrate “milo za drago”.

Rakovi sve mogu da zaborave i oproste ali je neophodno da prestanete da ih ljutite ako hoćete da se pomirite sa njima.

Ribe lako opraštaju ali je to samo privid. Zapravo, nikada ne zaboravljaju i zauvek će pamtiti vašu grešku. Najbolji način je da se odmah izvinite i zatražite oproštaj.

Izvor: 24sedam