OVAN

Možda su vaša impulsivnost i nervoza delimično krivi za problematiku koja je aktuelna na poslu. Teško ćete se fokusirati na obaveze, jer vam razmišljanja odvlače pažnju. U emotivnim relacijama dosta intenzivno. Postavljate se posesivno prema voljenoj osobi.

BIK

Planovi su podložni promenama, pa se nemojte vezivati za njih. Budite spremni da u svakom trenutku možete biti izbačeni iz plana neočekivanim dešavanjima. Teško uklapanje što se vremena tiče sa emotivnim partnerom. Emotivnijij ste nego inače.

BLIZANCI

Neophodna vam je podrška kolega, pa se potrudite da imate danas dobru i korektnu komunikaciju sa njima, mada će to biti dosta zahtevno i teško. Mnogo sitnih obaveza vas iscrpljuje. Emotivni partner vam ne poklanja dovoljno pažnje.

RAK

Vrlo intenzivan i ispunjen dešavanjima dan. Pripremite se na užurbanost, konfuziju i napetost. Zadržite hladnu glavu – sve možete završiti na vreme. U ljubavi se previše opterećujete partnerovom vernošću a smeta vam kada on ljubomoriše.

LAV

Može doći do promena u dogovorima. Pokušajte da se prilagodite novonastalim okolnostima. Pored obaveza, moguće je da ćete morati da završite i nešto vezano za dokumenta. U ljubavi – previše ste nervozni i neraspoloženi.

DJEVICA

Dosta ste usredsređeni na obaveze koje imate tokom ovog dana, ali to ne znači da ćete ih obaviti bez distrakcije i nervoze. Mogućnost neočekivane ponude je pred vama. Jedna osoba počinje da odgovara na signale koje joj šaljete. Dobra komunikacija.

VAGA

Trudićete se da imate korektne odnose u kolegijalnom okruženju danas. Dosta sitnih obaveza – rešavajte ih na vreme i nemojte ih nagomilavati. Sa voljenom osobom može povremeno dolaziti do napetosti u komunikaciji, ali ćete se truditi da to brzo izgladite.

ŠKORPIJA

Ovaj ponedeljak doneće vam intenzivnu komunikaciju i pomalo nervoze u kolegijalnom segmentu. Neke stvari koje već dugo prećutkujete sada ćete se konačno osmeliti i da kažete. Jednostavno – više ne želite da ćutite. Emotivno – solidno, ali bez pravog žara.

STRELAC

Pokušavaćete da smirenošću i posvećenošću savladavate promene koje se dešavaju i u planovima, ali i u obavljanju obaveza. Kolege koje su vam obećale pomoć mogu vas ostaviti na cedilu. Potreban vam je mir u odnosu sa voljenom osobom, ali njega trenutno nema.

JARAC

Dosta naporan prvi deo dana, povremeno tenzija, najviše iz razloga što je teško usaglasiti se sa poslovnim saradnicima i kolegama. Dobar je momenat da primetite koliko jedna osoba pokušava da dopre do vas. U postojećim relacijama – nervoza.

VODOLIJA

Morate se prilagoditi ljudima sa kojima dolazite u kontakt, ako želite da ostvarite deo planova, ali će se to pokazati kao dosta naporan zadatak. Nerazumevanje i nespremnost da vam drugi izađu u susret. Sitnija rasprava sa voljenom osobom je u najavi.

RIBE

Poslovni segment neće funkcionisati najbolje. Moguće je da je to zbog preteranih zahteva od strane onih sa kojima radite, ili njihovog prevelikog sitničarenja. Osećate promenu u odnosu sa voljenom osobom, ali još uvek niste sigurni šta ona konkretno donosi.

Izvor: Prva.rs