U Spomen-kompleksu “25. Maj”, ispod Titove pećine, u Drvaru od danas do nedjelje, 18. jula, uz pridržavanje epidemioloških mjera, biće održan međunarodni moto-susret.

vogodišnji moto-susret će okupiti motocikliste iz zemlje i regiona – rekao je Srni predsjednik lokalnog Moto-kluba “Grizli” Jole Raca.

Raca je rekao da će publiku sutra zabavljati bend “Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi”.

– Očekujemo veliki broj posjetilaca, ljubitelja motora i dobre zabave – istakao je Raca.

On je naveo da ovogodišnji moto-skup, 12. po redu, organizuje Moto-klub “Grizli” uz podršku opštine Drvar, koja je i generalni sponzor, kao i uz pomoć privrednika iz ove opštine, te prijatelja iz Srbije.

Načelnik opštine Drvar Dušica Runić izrazila je nadu će okupljanje motociklista u ovoj opštini biti tradicija, iako motorijada prošle godine nije održana zbog epidemiološke situacije.

– Motociklistima želim sigurne puteve i da se dobro provedu u Drvaru, a mi ćemo pokazati da smo i ovog puta dobri domaćini – poručila je Runićeva.

Moto-klub “Grizli” iz Drvara osnovan je 2008. godine i ima dvadesetak članova. Članovi ovog udruženja su i dobrovoljni davaoci krvi, a jednom godišnje pomognu i nekoj od socijalno ugroženih porodica u Drvaru.

Autor: SRNA/Srpskainfo