Za neke ovo je dan za uživanje, pred drugima je mnogo posla i potrebna ima je ozbiljna koncentracija. Kakav utorak su zvezde predvidele za vaš horoskopski znak?

OVAN

Dosta obaveza ali I odlična organizacija. Fokusiranost će vam pomoći da ne napravite veće greške. Poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom ili sa nekim koga pokušavate da osvojite. Umete da obuzdate nestrpljivost.

BIK

Potrudite se da maksimalno iskoristite okolnosti koje vam idu na ruku. Pored toga – smireni ste I stabilni, tačno znate šta želite. Emotivno – ne dozvolite da unutrašnja nesigurnost I napetost pokvari dogovor sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Vaši planovi jesu dosta jaki, ali trenutno imate malo mogućnosti da ih i ostvarite. Nešto mirniji odnos sa kolegama. U emotivnom segmentu – uspostavljate stabilniji kontakt sa voljenom osobom ili sa nekim ko vas privlači.

RAK

Dan pred vama je dobar za poslovne dogovore. Neko vam može učiniti uslugu ili pomoći oko problema koji vas muči. Razumevanje i sklad sa voljenom osobom. Iskoristite mogućnosti da se više približite nekome ko vam je zanimljiv.

LAV

Dosta toga ste preuzeli na sebe i donekle se opteretili obavezama, ali ćete ipak uspevati da se izborite. Dobar radni elan i fokusiranost. Ispravite neke svoje propuste i pokažite voljenoj osobi koliko je volite i poštujete.

DEVICA

Ovaj vam dan odgovara, jer vam otvara mogućnosti da otpočnete sa realizacijom planova. Moguće je da ćete uspostaviti kontakt sa poslovnim partnerom sa kojim ste ranije sarađivali. Sa voljenom osobom očekujte korektan odnos.

VAGA

Shvatate da ulazite u cajtnot sa vremenom po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Pitanje je koliko ćete uspeti da ispoštujete sve ono na šta ste se obavezali. Sa voljenom osobom dobra komunikacija, ali uz nešto više truda.

ŠKORPIJA

Dan pogodan za komunikaciju sa poslovnim partnerima. Lako možete dopreti do osoba koje se mogu pokazati kao bitne za vašu poslovnu budućnost. Intenzivna razmišljanja o nekom. Moguće je da ćete se odlučiti da tu osobu kontaktirate.

STRELAC

Danas je lako uskladiti se danas sa poslovnim partnerima i saradnicima. Lako uspevate da postignete prave dogovore. Ispoštujte povremeno poneki predlog voljene osobe, pogotovo što tenzija između vas dvoje počinje da popušta.

JARAC

Čini vam se da na lakši način izlazite na kraj sa problemima. Moguće je da dobijete informacije o nekom novčanom prilivu kojem se nadate. Nesigurnost šta da uradite po pitanju komunikacijskog problema sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli, dosta se stabilno odvija i možete da odahnete. Dan za planove I pokretanje ideja. U emotivnom segmentu – mnogo muvanja, flertovanja, kontakata sa suprotnim polom. Ipak, realizacija je slaba.

RIBE

Danas je pravi trenutak da se bacite u akciju I pokrenete ono što vam je važno. Imaćete dobre poslovne, ali I emotivne kontakte. Bitno je samo da budete aktivni. Nesigurnosti koje se povremeno javljaju zbog nekih partnerovih postupaka su prolazne…

Izvor: Prva.rs