Snimke nećemo objaviti u tom obliku, jer su nam advokati i pravnici objasnili da možemo da oborimo sudski proces, i presudu – rekao je Vučićević

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista „Informer“ istakao je da je posle predsednikove najave poligrafa, svima sve jasno. Takođe, on je objasnio da postoje razlozi zbog kojih nije objavio medijima snimak na kome razgovaraju Veljko Belivuk i njegov advokat koji ga nagovara da laže da se “sastajao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem”.

– Predsednik je govorio o onome što je u toku, i što će tek da krene. I ta operacija između svih njih, oni imaju plan da ubiju Vučića, da preko njega, i njegovim ubistvom pokušaju da se izvuku od odgovornosti. Postoje neverovatni i čvrsti dokazi, i oni znaju da nemaju ikakve šanse da se izvuku – objašnjava Vučićević.

Kako dodaje, i najavljuje, objaviće se ekskluzivni snimci gde se Belivuk i Miljković dogovaraju kako da lažu o predsedniku Vučiću, i kako da sruše optužnicu.

– Snimke nećemo objaviti u tom obliku, jer su nam advokati i pravnici objasnili da možemo da oborimo sudski proces, i presudu – rekao je Vučićević i pročitao deo istoimenih razgovora:

– U prvom razgovoru razgovaraju Marko Miljković i advokat Dejan Lazarević. Miljko kaže advokatu:

Printscreen/Pink

-Treba da slažemo, da izazovemo reakciju javnosti, za tim Krik plače, jedva će čekati da sve objavi… Lazarević kaže: Tako treba, da ste radili u dogovoru. Miljković kaže: Slagaću da smo se sastajali. Onda MIljković Lazareviću pominje ime jedne žene, i onda ponovo kaže da za tim Krik plače – prepričavao je Vučićević.

Vučićević je potom nastavio:

-Lazarević je rekao da je to vrhunski, nakon čega je otišao kod Belivuka. Lazarević je njemu rekao da je sve dogovoreno, a onda je Belivuk je rekao da će izmisliti da su sve imali snimljeno, ali se izgubio resiver, na šta je Lazarević rekao da mogu da slažu da kao i imaju možda negde snimke – dodao je Vučićević.

Vučićević je potom dodao da je advokat Lazarević očigledno savetovao Belivuka i Miljkovića da lažu i izmišljaju.

Kako kaže, javnost u Srbiji će biti iznenađena i šokirana kako su neki navodni nezavisni novinari, oni koji rade najprljaviji posao za mafiju.

– Jednoga dana kada budemo smeli sve da objavimo, javnost će biti šokirana i iznenađenja, koji nezavisni, samozvani i ostali novinari jesu mafijaški plaćenici. Iz nezavisnih, i samoznavih istraživačkih redakcija – rekao je Vučićević.

Vučićević je dodao da je mnogo dokaza, gde oni pokušavaju da ucene predsednika Vučića i funkcionere, ne bi li država odustala.

– Oni hoće da ubiju psihološki predsednika, ne bi li odustao. To je apsolutno sve nameštaljka, koja je uvezana sa njihovim medijima – dodao je Vučićević.

On dodaje da je tekst, koji je jutros objavio “Krik” pokrenuo lavinu, gde su se uključili i Đilas i njegovi političari.

Vučić: Objaviću istinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ranije danas, prilikom posete Kragujevcu odgovarao na pitanje novinara o lažima Veljka Belivuka. Tom prilikom je rekao da je “fini gospodin Belivuk rekao da nikoga nije ubio, da mu je smestio režim”.

Bilo je izjava, kako je rekao, da se sa njim sastajao na Zvezdari, dok je drugi član njegove bande rekao da su se sastajali u Ritopeku.

Tanjug/Zoran Žestić

-Biće narednih dana zanimljivo jer ću se obratiti naciji i pokazati svu istinu. Logično je da, kada stiže optužnica i dokazi se gomilaju, da onda moraju da reaguju i da reaguju politički da bi dobili političku podršku, što su i dobili od pojedinih medija i njihovih vlasnika. Belivuk verovatno očekuje da bude ubrzo kandidat za predsednika, a “Mesar” za premijera jer su valjda zadužili narod – rekao je danas Vučić.

Izvor: 24sedam