Ovaj pun Mesec i ludoj Vodoliji je poseban i donosi promene na emotivnom nivou svakog pojedinca, kao i na nivou celokupnog čovečanstva.

Stvara promene i tera nas da ih pokrenemo. Ako ih sami ne primenimo tu je sledeći pun Mesec isto u Vodoliji 22. avgust. Taj period između ova dva puna Meseca je vreme koje nas posmatea i opominje da su promene na pragu.

Pun Mesec donosi genijalna rešenja

Potrebno je da ih prihvatimo i primenimo, jer ako to ne uradimo, za vreme drugog punog Meseca one će same “raditi i živeti” hteli mi to ili ne!

Ovaj pun Mesec je genijalan, donosi rešenja kada mislimo da ih nema, ne voli ograničenja, ruši tabue! Informacije same dolaze do nas, laži se razotkrivaju. Od pojedinca traži da se oslobodi starih navika i shvatanja i da prihvati nove genijalne i revolucionarne ideje. Energija je jaka i tera nas na to.

Novi ljubavni počeci

Novi ljubavni počeci su na pomolu, na nivou kolektivne svesti ljudi postaju svesni svoje unutrašnje moći i slobode i kada se ta promena svesti desi to je točak koji je ne moguće zaustaviti. Buđenje kolektivne svesti kuca na vrata! Traži od nas da odbacimo teret sa leđa kako bi talas promena bio lakši. Svako od nas ima priliku da sam “zajaše” ovaj fenomenalni talas promena.

Pozitivne misli i human odnos prema životu je nepohodan! Da vidimo kako će se ovaj pun Mesec odraziti na znakove horoskopa.

Ovan

Promene vam se dešavaju u krugu prijatelja. Sada ćete videti ko su vam zaista prijatelji, a ko ne. Nemojte se iznenaditi ako nekog prijatelja sada gledate drugim očima. Takođe, stvara vam se prilika za novi radni kolektiv. Taj izazov je nešto što je potrebno prihvatiti!

Bik

Promene u karijeri. Savršeno vreme za promenu posla, ali je potrebno da isključite emocije prema trenutnom poslu i da potpuno racionalno prihvatite novu ponudu. Ta ponuda će vam otvoriti nova vrata i čeka vas fenomenalan period!

Blizanci

Vama ovaj pun Mesec šapuće da je sada vreme za nove ideje i za nova učenja. Ako želite da završite davno napušteni fax ili da se doškolujete kako bi napredovali sada je idelano vreme zato. Isto važi i za hobi , ako ste ga zapostavili sada ga ponovo pokrenite.

Rak

Vama se promena dešava duboko u vama. Ovaj Mesec traži od vas da prihvatite tu promenu koja možda sada trenutno izaziva strah. Nemojte je se plašiti duboko udahnite i pustite da vas talas promena povede!

Lav

Vama ovaj pun Mesec tranzitira kroz 7 polje. Donosi vam promenu u karijeri, ali i promene u emotivnim vezama. Sami birate da li ćete od promena napraviti bajku ili pakao! Bez straha i sigurno doživljavate bajku!

Devica

Jake i velike promene vam kucaju na vrata! Otvorite ih i dopustite da se dese. Prvenstveno je naglašen posao. Iznenadna ponuda će vas naterati da date otkaz i da prihvatite nešto potpuno novo što vam donosi veliki uspeh!

Vaga

Vama je naglašeno polje dece, sporta i ljubavi. Tu su polja gde ćete davati najviše sebe. Emocija su vam jake i naglašene. Potrebno je da ih usmerite na gore navedena polja.

Škorpija

Vama se dešavaju promene koje se odnose na dom i na vaš životni put. Krenimo redom, kada je dom u pitanju ili se odlazite iz trenutnog ili kupujete novu kuću ili stan ili ulazite u zajednicu. Proširenje porodice je izvesno.Menjate svoj lični životni put i krećete potpuno novim stazama i vi pravite put!

Strelac

Promene se dešavaju umereno. Prvenstveno se odnose na prijatelje, porodicu i putovanja. Sada je komunikacija naglašena i mirnim putem i mirnim tonom se rešava sve što je ostalo nedorečeno. Ovaj pun Mesec vam donosi iznenadno putovanje!

Jarac

Vama je naglašeno polje novca i tu očekujete lepo uvećanje. Takođe menjate i svoje navike što će se odraziti u promeni svakodnevnih rituala kao i promena načina ishrane.

Vodolija

Ovaj pun Mesec u vašem znaku vas tera na promene. Uradićete promenu fizičkog izgleda ili frizure i potpuno ćete promeniti vaš odnos prema životu. Posle ovog punog Meseca niko vas više neće posmatrati istim očima. Novi život za vas je spreman.

Ribe

Duboke jako duboke unutrašnje promene ili bolje rečeno transformacije u vašem DNK kodu sada se dešavaju. Ko zmija koja skida svoju košuljicu tako i vi. Osećate u svakoj pori vašeg tela kao da se ponovo rađate. Proces je malo bolan ali posle ovog punog Meseca vaša svest je potuno promenjena. Samo hrabro i napred!

Izvor: novosti