U četvrtak, 29. jula 2021. SiNSAY će otvoriti novu trgovinu u Prijedoru u tržnom centru Patrija. Trgovina od 1.000 kvadratnih metara uređena je u modernom stilu. Dizajn enterijera zasnovan je na laganim, suptilnim bojama, koje su savršena podloga za ovogodišnju kolekciju brenda.

Ljubitelji SiNSAY brenda će u novom prostoru pronaći široku paletu modne odjeće i modnih dodataka za žene i muškarce, kao i kolekciju za najmlađe, koja zbog svog kvaliteta i pristupačnosti i dalje osvaja srca SiNSAY kupaca. Dizajn karakterišu razne boje i paterni u skladu sa najnovijim trendovima. Cjelokupnu ponudu brenda odlikuju izuzetno atraktivne cijene.

SiNSAY vas poziva da 29. jula 2021. posjetite Patriju Prijedor. Povodom otvaranja, kupce će dočekati brojne atrakcije i modne inspiracije, među kojima će svaki ljubitelj trendova pronaći nešto za sebe.

SiNSAY je brend koji od 2013. godine nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama. Pored tinejdžerske mode koja ostaje u našem DNK, nudimo odjeću i dodatke za žene i muškarce, kao i odjeću za djecu. Sve je upotpunjeno kozmetičkim proizvodima i dodacima, kao i elementima za dizajn enterijera, što potvrđuje naš status dinamičnog, životnog brenda.

Izvor: prijedor24h