Fudbalski klub Omarska će ove sezone debitovati u Prvoj ligi Republike Srpske. U želji da se što bolje predstave u entitetskom rangu, vratili su u svoje redove iskusnog napadača Ognjena Jaćimovića.

Iskusni fudbaler je ponikao u ovom klubu, zatim je nastupao za Rudar Prijedor, Zvijezdu Gradačac, Alfa Modriču i Ljubić Prnjavor.  Očekuje se da upravo iskustvom pomogne Omarskoj.

– Drago mi je što sam se vratio u svoj tim. Tu sam da pomognem iskustvom iz Prve lige Republike Srpske ovim momcima koji su osvojili šampionsku titulu i izborili viši rang. Imamo sjajnu atmosferu, kvalitetno radimo tako da se nadamo najboljem. Cilj Omarske je da postane stabilan prvoligaš i da u ovoj sezoni izbjegne borbu za opstanak. Mislim da ekipa ima kvalitet i da možemo to da ostvarimo- poručio je Jaćimović.

Napadač ističe da je ekipa u dosadašnjim prijateljskim mečevima pokazala da može da se nosi sa prvoligašima.

-Primjeran je napredak u igri i da možemo da se nosimo sa ekipama iz Prve lige Srpske. To je ono što nas raduje a do starta porvenstva 14. avgusta nastojaćemo da ispravimo još određene greške. Remizirali smo sad protiv Tekstilca, a imaćemo i generalnu probu na kojoj ćemo nastojati da se dodatno uigramo – rekao je Jaćimović.

Omarska je napravila nove tribine a sigurno je da ću narednoj sezoni imati veliku podršku jer je ekipa sastavljena od domaćih igrača.

Izvor: Srpskainfo