Novopazarka I.H. (59) teško je povređena danas, oko 17 časova, u naselju Selakovackada je na nju naleteo automobil dok je prelazila ulicu na pešačkom prelazu.

Na snimku sa video nadzora vidi se kako nesrećna žena kreće da prelazi ulicu kada je pokosio automobil, podiže je na haubu i odbacuje nekoliko metara. Povređena žena ubrzo se podigla sa asfalta, ali su joj kasnije u novopazarskoj Opštoj bolnici konstatovani prelom leve potkolenice, kontuzija desnog kuka i oguljotine na telu.Nakon ukazane pomoći, ona se oseća dobro.

U Policijskoj upravi Novog Pazara kazali su nam da je vozač E.H. (19) saslušan, nakon čega je protiv njega podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, pišu Novosti.

Novopazarsko naselje Selakovac poznato je po čestim saobraćajnim nezgodama, zbog čega je lokalna samouprava odlučila da nabavi i postavi kamere koje će snimati odvijanje saobraćaja.

U toku je izrada studije koja će pokazati na tačno kojoj lokaciji će biti postavljen video nadzorKamere će imati mogućnost da snimaju tablice i registruju saobraćajne prekršaje, a sve podatke će prosleđivati policiji.

Kurir.rs/Novosti