Odlična nedelja pred Ovnovima, Obnoviće energiju u kontaku sa ljudima. Kakva je vaša astro priča, saznajte!

OVAN

Odličan dan je pred vama. Pravi je trenutak da obnovite energiju, pogotovo u kontaktu sa drugim ljudima. Dešavanja će vam doneti pozitivne misli i osećanja. Najbolje ćete funkcionisati sa prijateljima, ali i u kontaktu sa voljenom osobom ili simpatijom.

BIK

Pošto je vaša potreba za bliskošću naglašena, najbolje bi bilo da se potrudite da danas uživate u svim životnim čarima, okruženi ljudima koje volite. Budite u dobrom društvu, uživajte u odličnoj hrani. Opuštenost i provod je pred vama.

BLIZANCI

Dan kada ćete biti vrlo aktivni, u pokretu. Ništa vam nije teško, uspevate da stignete na sto strana i da ispunite sve ono što ste obećali. Onima koji su usamljeni ovaj dan može doneti vrlo zanimljivo poznanstvo i varnice.

RAK

Pokušajte da se opustite i da ne razmišljate više o obavezama i onome što morate raditi tokom naredne nedelje. Rasteretite se, okružite se pozitivnim ljudima. Ako vam više odgovara da budete sami, onda se makar dobro odmorite.

LAV

Nećete dozvoliti da vam bilo šta pokvari planove. U glavi vam je druženje, izlazak sa prijateljima, kontakti sa nekim zanimljivim osobama, ili pak sa emotivnim partnerom. Ako ste sami, danas vam stoji velika mogućnost vrlo podsticajnog poznanstva.

DEVICA

Pokušavate da neke strasti primirite u sebi, ali to vam baš i neće polaziti za rukom. Neke Device će se okrenuti porodici, i u tom segmentu pronaći mir. Druge će pak želeti da ostvare dublju konekciju sa osobom koja ih je uznemirila i probudila.

VAGA

Vaša raspoloženje je dobro, ali ćete birati društvo. Ne želite oko sebe neraspoložene ljude, pa ćete bežati iz situacija koje vam ne odgovaraju. Vi ste pozitivni, i hoćete i kontakt sa pozitivnim ljudima. Danas uživate u životnim lepotama i radostima.

ŠKORPIJA

Ne razmišljajte o poslu i o obavezama koje vas čekaju. Pokušajte da se rasteretite i opustite, mada moram priznati da će vam to, bar u prvom delu dana, biti dosta teško. Naspavajte se, odmorite se. Emotivno – nervozni ste.

STRELAC

Potrudite se da sve ono što vas koči, smeta ili opterećuje gurnete na stranu i da samo uživate u kontaktu sa ljudima koje volite. Naglašena potreba za zadovoljstvom usmeriće vas na ovaj životni segment. Uživaćete sa emotivnim partnerom.

JARAC

Uspevate da pronađete svoju unutrašnju snagu i da okrenete svoje misli na lepše stvari u životu. Potrudićete se da svojim ukućanima priuštite neke divne zajedničke momente. I vama i njima je ovo zaista neophodno.

VODOLIJA

Toliko ste u dobrom raspoloženju, toliko nasmejani i prosto plenite svojom energijom. Danas se mogu dogoditi neki vrlo zanimljivi susreti. Moći ćete da radite ono što najviše volite – da se družite, uživate u kontaktu sa drugima, flertujete.

RIBE

Batalite svoje obaveze, batalite na ono što morate završiti oko kuće. Ovaj dan možete iskoristiti na mnogo bolji način. Izađite, prošetajte, idite da sa prijateljicom popijete kafu ili da odete u šoping. Družite se danas što više.

Izvor: prva.rs