BN televizijska kuća godinama napada mene i moju porodicu, ali ovo je prevršilo svaku mjeru, ovdje se radi o Republici Srpskoj, izjavio je za RTRS srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Vijest koju su objavili mediji u Sarajevu i pojedini u Republici Srpskoj, da je navodno sinoć održana telefonska sjednica ovog tijela na kojoj je, navodno, preglasavanjem srpskog člana, rukovodstvu Centralne banke BiH produžen mandat, oštro je demantovana iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

– Nikakva sjednica nije održana. Nevjerovatna je inspiracija tih koji pokušavaju da lažima održe priču, stvore jedan imidž i rasture jedno jedinstvo. U tome prednjače BN televizija i njen vlasnik – izjavio je Dodik.

Dodik je poručio da, i pored činjenice “da smo oko 8.30 časova sve to demantovali, oni su i dalje ostali da vjeruju Komšiću i njegovim podmetačinama i sarajevskom Kliksu. Sad se ispostavilo da te sjednice nije bilo”.

– Bio sam na tribini u Beogradu i vidio sam izjave Mirka Šarovića. Kada sam izašao sa tribine, to je bilo skinuto sa BN sajta šo znači da je manipulacija i laž – rekao je Dodik.

Dodik je naglasio da je BN televizija jedna izdajnička kuća.

– Srbi moraju da znaju da su oni u funkciji bošnjačke politike, da su plaćeni za svoju izdaju i da ta izdaja može značajno da košta Republiku Srpsku. Neka narod sudi o tome – poručio je Dodik.

Pogledajte kompletan intervju za RTRS srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika:

Autor: RTRS